Kit Stabilizator DJI Ronin SC2 Pro Combo

Producator:
3.099,00 lei
Referinta:
CP.RN.00000124.02
Favorit0
Wishlist
You may also like
Nu sunt produse
Descriere

Kit Stabilizator DJI Ronin SC2 Pro Combo

DJI RSC 2 Pro Combo include accesorii suplimentare cu gimbalul RSC 2, permițând un flux de lucru mai cuprinzător. Un adaos cheie este sistemul de transmisie a imaginilor DJI Ronin RavenEye, care permite transmiterea de imagini video 1080p de 330' de la gimbal cu o latență de numai 50ms pentru colaborare pe platou. Celelalte accesorii suplimentare sunt un motor de focalizare, un suport pentru telefon, două angrenaje de focalizare și trei cabluri HDMI pentru utilizarea cu RavenEye. De asemenea, sunt incluse o husă de transport și un mini trepied metalic.

Motoarele de la RSC 2 sunt cu 50% mai puternice decât cele de la Ronin-SC, care este predecesorul acestui gimbal reproiectat. O caracteristică cheie a RSC 2 este designul pliabil care permite trecerea la modul subțire. DJI RSC 2 este proiectat pentru camerele mirrorless și DSLR și suportă sarcini de până la 6,6 lb pentru cameră și accesorii.

Capul gimbalului se pliază de pe mânerul gimbalului, iar apoi puteți întoarce gimbalul și îl puteți folosi sub formă de subunghi pentru fotografii cu unghiuri joase, fără a fi nevoie să atașați sau să detașați nimic. Mânerul gimbalului rămâne integrat și are baterii încorporate care asigură o autonomie de funcționare de până la 14 ore. De asemenea, bateriile pot fi încărcate prin intermediul mânerului în timp ce gimbalul este utilizat în timpul funcționării (cu excepția temperaturilor extrem de ridicate/scăzute). Mânerul acceptă protocoalele de încărcare rapidă PD și QC 2.0 și poate fi reîncărcat în aproximativ două ore cu ajutorul unui încărcător rapid de 18 W, care nu este inclus. Designul pliabil al gimbalului permite, de asemenea, un transport și o depozitare mai ușoară.

RSC 2 dispune, de asemenea, de un ecran OLED alb-negru de 1" și are un cadran orizontal în partea din față pentru reglarea focalizării cu aceeași mână cu care țineți gimbalul. Pe fiecare parte a mânerului gimbalului se află un suport NATO cu filet M4 pentru fixarea unor accesorii dedicate, cum ar fi un mâner de servietă opțional.

RSC 2 folosește algoritmul de stabilizare DJI Titan, o versiune îmbunătățită față de cea anterioară, care oferă o stabilizare și o fluiditate mai bune. Există, de asemenea, o funcție încorporată numită SuperSmooth care completează algoritmul atunci când se lucrează cu obiective cu zoom de până la 100 mm. SuperSmooth compensează micromișcările și crește cuplul pentru a obține o mișcare fluidă cu obiectivele lungi.

Gimbalul are un sistem de montare a camerei cu două straturi Manfrotto plus Arca-Swiss, cu două plăci detașabile cu eliberare rapidă. Pentru conținutul social media, o simplă atingere a unui buton poziționează camera în modul portret. RSC 2 permite un total de șase configurații diferite și vine cu o aplicație însoțitoare pentru iOS/Android care oferă acces la funcții precum time-lapse, panorama și Roll 360, care rotește camera dvs. în mod continuu de-a lungul axei de rulare. Cu sistemul de transmisie RavenEye inclus, deschideți, de asemenea, funcția ActiveTrack 3.0 pentru urmărirea subiectului de pe gimbal și o funcție Force Mobile îmbunătățită care crește capacitatea de reacție și scade latența, oferind în același timp o vizualizare live.

Specificatii:

  • Gimbal RSC 2 cu emițătorul RavenEye 1080p, un motor de focalizare, un suport pentru telefon, două angrenaje de focalizare și trei cabluri HDMI
  • Conceput pentru camere mirrorless și DSLR
  • Sarcină utilă de 6,6 lb pentru cameră și accesorii
  • Pliabil în modul subțire
  • Afișaj OLED alb-negru de 1"
  • Algoritm de stabilizare DJI Titan
  • Funcție de stabilizare SuperSmooth pentru obiective cu zoom lung
  • Două suporturi NATO pentru accesorii dedicate, cum ar fi un mâner de servietă
  • Mâner de prindere integrat cu baterii încorporate de 14 ore
  • Aplicație însoțitoare iOS 11+/Android 7.0+ pentru iOS 11+/Android 7.0+.
  • Funcții time-lapse, panorama, Roll 360 și alte funcții creative
  • Sistem de montare a camerei cu două straturi Manfrotto plus Arca-Swiss
  • Comutare la modul portret printr-o singură atingere

Pachetul contine:

1x Kit Stabilizator DJI Ronin SC2 Pro Combo

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
CP.RN.00000124.02

Foaie de calcul

Compatibilitate
Ronin
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Nu sunt produse
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare