×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Top vanzari

Newsletter

Cum platesc?

Xtrems.ro va ofera posibilitatea de a plati folosind urmatoarele modalitati de plata:

1.Virament online (Internet Banking) - BT24

2. Plata prin virament bancar (OP)

Plata se va face in urmatorul cont:

S.C. Webzone Telecom

Banca: TRANSILVANIA

Cont RON: RO69BTRLRONCRT00E1462302

După ce aţi achitat vă rugăm să ne trimiteţi copia după ordinul de plată scanată pe adresa de mail office@xtrems.ro

3.Plata la livrare (ramburs)

CONFIRMAREA COMENZII
Odată lansată comanda, veţi primi instant pe email confirmarea acesteia trimisă automat de xtrems.ro în care veţi regăsi toate informaţiile pe care le-aţi completat în formularul de comandă.

4.Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Meniu