Casca Ski & Snowboard Ruroc RG1-DX OUTRUN 2022/2023

Producator:
Oferta speciala limitata
1.425,00 lei 1.725,00 lei
Marime
Referinta:
RG1-DX Outrun YL/S
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Casca Ski & Snowboard Ruroc RG1-DX OUTRUN 2022/2023

Mascheaza-te, inchide clipsurile si pregateste-te sa te intorci in timp alaturi de casca RG1-DX Outrun. Cu trimiteri evidente catre vibratiile synth-wave ale anilor ’80, aceast grafica este una spectaculoasa.

Ilustrand un design geometric de craniu invaluit in detalii neon inspirate din anii ’80, incluzandu-l pe celebrul T-Rex, casca Outrun iti va ridica echipamentul la nivelul superior pentru a obtine scoruri mari pe partii.

RG1-DX

Prima din lume. Originea a tot ce a urmat. RG1-DX.

Nascuta pentru a se lupta cu cele mai extreme conditii, muntii reprezinta locul sau de joaca, iar aceasta casca este aici pentru a juca. RG1-DX a fost proiectata pentru a perturba. Pentru a inova si pentru a iesi in evidenta, exprimandu-se zgomotos in timp ce ofera cea mai performanta protectie pentru rideri. Neamestecandu-se in multime, RG1-DX se grabeste sa atace partiile, cu atat mai mult apres-urile, traind viata la maxim. Mascheaza-te si patrunde pe un nou taram, protejat de elementele exterioare si transformat intr-o masina de maruntit partiile, devorand toata exaltarea. Acum hai sa ne dam!

Designul celebru RG1-DX prezinta o carcasa usoara si rezistenta ABS, integrata perfect cu o masca incasabila care se prinde cu clipsuri si ochelari Magloc cu lentile tratate anti-aburire. Captuseala din zona capului cu RHEON integrat si sistemul Recco ce faciliteaza salvarea in cazul unei avalanse iti ofera protectia suprema, indiferent de conditii.

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
RG1-DX Outrun YL/S
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare