DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Producator:

Senzor CMOS 1/1.3-inch

FOV: 155°, diafragma f/2.8

Video 4K/120fps, Foto 3648×2736

Stabilizare 3 Axe, Rocksteady 3.0

Horizon Balancing, Horizon Steady

Citeste mai multShow less
2.799,00 lei
Referinta:
CP.OS.00000270.01
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Capturati orice moment cu o calitate a imaginii uimitoare si o flexibilitate de neegalat, chiar si atunci cand luminile se sting. Osmo Action 4 le da posibilitatea celor care cauta senzatii tari sa inregistreze totul, sa impartaseasca emotia si sa dea tonul.

Senzor de imagine de 1/1.3″.

Eliberati puterea fiecarui pixel atunci cand inregistrati cu Action 4. O diafragma larga f/2,8 si o dimensiune a pixelilor echivalenta cu 2,4μm ofera fotografii incarcate de detalii de la rasaritul soarelui pana la apus si dincolo de acesta.

Performanta de culoare D-Log M pe 10 biti

Modul de culoare D-Log M pe 10 biti va ofera peste un miliard de culori si o gama dinamica mai larga cu care va puteti juca in post-procesare.

4K/120fps

Cele mai bune miscari merita un slo-mo lin. De aceea, Action 4 are 4K UHD 120fps, oferindu-va o optiune usoara pentru a transforma timpul si a savura totul.

FOV super larg de 155 grade

Cu unghiul de vizualizare de 155 de grade, fiecare scena devine mai mai atragatoare, mai captivanta si memorabila. Experimentati un FOV ultra-wide cu o perspectiva apropiata de ceea ce vede ochiul uman.

360º HorizonSteady

360º HorizonSteady depaseste cu mult simpla stabilizare a camerei de actiune, corectand inclinarile orizontale la orice unghi, indiferent de cate rasturnari, rasuciri sau viraje se intampla. Planuiti ceva ceva putin mai putin extrem? Incercati HorizonBalancing pentru corectarea inclinarii orizontale pana la ±45º.

RockSteady 3.0

RockSteady 3.0 poate elimina eficient miscarile nedorite din toate directiile. Accepta utilizarea sistemului de stabilizare in timpul inregistrarii la rezolutii de pana la 4K@120fps, oferind o perspectiva stabila si captivanta

Calibrarea temperaturii de culoare

Un senzor avansat de temperatura a culorii asigura tonuri reale in exterior, interior si subacvatic, pentru culori care ies direct din camera.

Vivid Underwater

DJI Mimo poate acum sa sincronizeze informatiile vizuale de la senzorul de temperatura a culorilor de la Action 4 pentru detalii extraordinare sub valuri.

Eliberare rapida magnetica

Designul magnetic cu eliberare rapida al Action 4 va permite sa schimbati rapid lucrurile atunci cand momentul o cere.

Fotografiere verticala nativa

Treceti pe verticala cu usurinta si flexibilitate. Rama de protectie orizontala-verticala va permite sa capturati imagini verticale fara pierderi in cateva secunde.

Ecrane tactile duble

Ecranele tactile duble rezistente la apa fac ca intoarcerea camerei de actiune pentru ajustarea parametrilor in timpul selfie-urilor, a schimbarii modului sau a redarii video sa devina un lucru de domeniul trecutului.

Moduri personalizate si buton de comutare rapida

Functiile precum SnapShot va asigura ca nu pierdeti niciodata cele mai importante momente. Salvati setarile utilizate frecvent in comenzi rapide C1-C5 si comutati intre moduri din mers cu ajutorul butonului Quick Switch si a indicatiilor vocale.

Corp robust, forma compacta. Rezistent la apa pana la 18 m

Scufundati-va cu incredere si bucurati-va de o operare usoara chiar si cu mainile ude. Action 4 este proiectat sa reziste la adancimi de pana la 18 metri fara carcasa. 

Durata de viata foarte lunga a bateriei

Cu peste 2,5 ore de utilizare, nu pierdeti niciodata ritmul. Cand in cele din urma aveti nevoie de reincarcare, incarcarea rapida va acopera. In doar 18 minute, incarcati pana la 80%. Alimentati si intrati din nou in actiune.

Temperatura scazuta, performanta ridicata

Un design al bateriei rezistent la inghet permite creativitatii dvs. sa se dezvolte, chiar si atunci cand lucrurile devin inghetate. Bucurati-va de pana la 150 de minute de inregistrare la temperaturi de pana la -20°C (-4°F).

Optiuni de inregistrare extinse

De la filmari dinamice cu sunet foarte clar pana la capabilitati de post-editare fara intreruperi, Action 4 este conceputa pentru inregistrarea pe muchie de cutit a sporturilor cu ritm rapid.

Action 4 este echipat cu trei microfoane pentru inregistrare omnidirectionala cu o fidelitate audio imbunatatita. Un microfon ascuns in partea de jos a camerei de actiune, plus software-ul avansat de reducere a zgomotului de vant, va ofera un sunet clar chiar si in scenarii cu vant sau in miscare rapida.

Action 4 este compatibil cu DJI Mic, care are o raza de transmisie de pana la 250 de metri. Action 4 se poate conecta si la alte microfoane externe cu ajutorul unui cablu Type-C la 3,5 mm.

Livestreaming Wi-Fi

Action 4 accepta transmisiuni in direct prin Wi-Fi sau prin hotspotul telefonului dvs. Pur si simplu alegeti platforma si rezolutia preferata si conectati-va. Folositi o sursa de alimentare externa pentru a va mentine camera de actiune incarcata in timpul transmisiunilor mai lungi, pentru a asigura o transmisie neintrerupta.

Interactiunea vocala

Apasati scurt butonul Quick Switch, iar aparatul foto va va indica modul de fotografiere curent. Chiar daca ecranele nu sunt la vedere, puteti selecta in continuare modul dorit. Incercati Controlul vocal atunci cand aveti mainile ocupate. Utilizati diferite comenzi vocale pentru un proces creativ distractiv si fara maini.

Sincronizare timecode

Datorita functiei incorporate de timecode din Action 4, puteti sincroniza filmarile de la mai multe camere pentru mai multa eficienta in timpul editarii.

Aplicatia LightCut. Editare AI

Aplicatia LightCut recunoaste automat elementele din filmarea ta si iti recomanda o secventa ideala de filmare, astfel incat sa obtii un videoclip 4K UHD superb cu o singura atingere. Alegeti dintr-o gama de sabloane si generati continut expresiv din orice experienta.

Pachetul Contine:

1 x Osmo Action 4

3 x Baterie Osmo Action Extreme 

1 x Cadru de protecție orizontal-vertical Osmo Action 

1 x Suport adaptor cu eliberare rapidă Osmo Action 

1 x Suport adaptor cu eliberare rapidă Osmo Action (mini) 

1 x Bază adezivă curbă Osmo Action 

2 x Șurub de blocare Osmo

1 x Cablu PD de tip C la tip C

1 x Carcasă pentru baterii multifuncționale Osmo Action 

1 x Tijă de prelungire Osmo 1,5 m 

1 x Parasolar Osmo Action 

1 x Talpă anti-alunecare Osmo Action 

1 x Autocolant cu sigla DJI 

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
CP.OS.00000270.01
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare