Drona DJI Mini 4 Pro

Ultra-usoara si pliabila

Gimbal cu stabilizare pe 3 axe

Camera cu senzor de 1/1,3 inci 48MP

Calitate video la rezolutie 4K

Transmisiune video pana la 10km

Citeste mai multShow less
4.299,00 lei
Referinta:
CP.MA.00000731.01
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Drona DJI Mini 4 Pro 4K

DJI Mini 4 Pro este o drona ultrausoara, pliabila, care cantareste mai putin de 249 g.

DJI O4 Video Transmission

Calitate live wiew:1080p/60fps Distanta maxima de transmisie video: 20 km (FCC); 8 km (CE/SRRC/MIC)

Omnidirectional Vision Sensing

Echipata cu patru senzori de viziune fisheye, senzori de viziune binoculara descendenta, un senzor 3D ToF si o lumina auxiliara, este prima drona de mici dimensiuni care realizeaza o detectie de viziune omnidirectionala, permitand utilizatorilor sa controleze zborul lateral sau sa utilizeze MasterShots si alte functii inteligente in medii complexe, cum ar fi cladirile urbane.

* Incapabil sa identifice obstacolele mici, cum ar fi ramurile de copac si firele electrice; indisponibil pe timp de noapte.

APAS

In functie de comenzile manetei de control si de informatiile despre obstacolele din jur, drona poate identifica rapid si ocoli fara probleme obstacolele in toate directiile (inainte/inapoi/in sus/in jos/in stanga/dreapta) in timpul zborului. Chiar si in medii relativ complexe, pot fi captate imagini fluide, iar creatia nu mai este restrictionata.

Lumina auxiliara inferioara

Zborul la altitudini joase pe timp de noapte este mai stabil.

Sistem de imagistica de inalta calitate:

Senzor de 1/1,3 inchiDeschidere f/1.7 Pixel mare de 2,4μm (4 in 1) Integrare ISO dual nativ

In cazul aceluiasi numar de pixeli, o dimensiune mai mare a senzorului camerei indica o suprafata mai mare per pixel, iar fiecare pixel este capabil sa capteze mai multa lumina, ceea ce duce la o rezolutie mai mare a imaginii.

Video HDR 4K/60fps (DCG)

Integreaza imaginile obtinute de circuitele amplificatoare analogice duble pentru a imbunatati in mod eficient gama dinamica si accepta o rata de cadre de 60 fps si mai putin.Datorita actualizarii ISP, Mini 4 Pro se comporta mai bine decat Mini 3 Pro in scenarii precum apusuri de soare si vederi nocturne, comparabile cu Air 3.

Urmatoarea generatie SmartPhoto

Bazata pe generatia anterioara de HDR, aceasta generatie de SmartPhoto selecteaza diferite metode de suprapunere, cum ar fi HDR/Hyperlight, pentru a ajusta si optimiza parametrii in mod specific pentru scena, pentru a obtine fotografii cu o gama dinamica mai mare (ridicata pana la 5 stopuri) si pentru a obtine efectul de expunere lunga simulata. Gama fotodinamica este vizata sa fie aceeasi cu cea a iPhone 14 Pro.

Modul Noapte

Adopta un algoritm de reducere a zgomotului pe mai multe scari pentru a suprima in mod eficient zgomotul pentru fotografii mai curate.

4K/100fps Slow Motion

Rezolutia mai mare imbunatateste claritatea video. O rata de cadre mai mare faciliteaza videoclipuri mai fluide.

Moduri de culoare:

10 biti D-Log M HLG D-Log M pe 10 biti (pastreaza detaliile luminilor si umbrelor, permitand o post-productie mai flexibila). HLG (standard HDR din industrie, adaptabil la spatiul de culoare Rec.709/BT.2020).

Large-Angle Tilt

Suporta inclinarea in unghi mare pentru a permite mai multe posibilitati creative. Nu va ajunge usor la limita in conditii de vant puternic.

Adevarata fotografiere verticala

Filmarea verticala adevarata se realizeaza prin rotirea axei de rulare a gimbalului.

ActiveTrack

ActiveTrack, o noua caracteristica Modul de urmarire -Touch Trace

Versiunea actualizata 1.0: Miscare personalizabila a camerei de urmarire - Utilizatorii pot seta drona sa urmeze o anumita ruta de zbor in timpul procesului de urmarire (versiunea anterioara suporta doar fixarea intr-o anumita directie), obtinand rute de urmarire mai libere si mai diverse.

FocusTrack

Spotlight Punct de interes ActiveTrack (urmarire/paralel)

RTH avansat

Suporta evitarea si ocolirea obstacolelor. In timpul zborului, drona isi poate scana imprejurimile la nivel global, poate implementa cartografierea interna si poate planifica traseul optim de intoarcere la punctul de pornire, inclusiv RTH de economisire a energiei si RTH original. Este mai rapida, mai eficienta din punct de vedere energetic si mai sigura atunci cand nivelul bateriei este scazut. * Aceasta functie nu este disponibila atunci cand sistemul vision-sensing este dezactivat.

Zbor cu punct de reper

Utilizatorii pot prestabili mai multe puncte, iar drona va zbura automat de-a lungul acestora. De asemenea, drona poate efectua actiuni prestabilite si foarte usor de personalizat in timpul zborului. De asemenea, utilizatorii pot salva rutele de zbor pentru zboruri repetate.

Cruise Control

Apasati butonul de comanda rapida pentru a bloca viteza (in functie de cat de tare apasati maneta de control in acel moment). Odata blocata, nu este necesar sa continuati sa manevrati stick-urile; miscarea blocata va continua. In timpul zborului pe distante lungi, acest lucru blocheaza viteza/directia fara a fi nevoie de miscarea sau utilizarea continua a manetelor de control. In plus, utilizatorii pot ajusta manual viteza sau directia in orice moment.

Hyperlapse

Imbunatatiri ale functiilor (in comparatie cu generatia anterioara):

1. Limita de timp este anulata, astfel incat utilizatorii pot continua sa filmeze.

2. Suporta compozitia in timpul fotografierii, ceea ce scurteaza foarte mult timpul de iesire. Moduri de fotografiere: Free/Waypoint/Circle/Circle/Course Lock.

MasterShots

Compatibil cu cele trei moduri ale MasterShots: Portret/Proximitate/Peisaj.

Poate fi utilizat atunci cand utilizatorii au nevoie de mai multa incredere in miscarile camerei sau cand raman in pana de idei. Ii poate ajuta sa filmeze mai usor si mai rapid materiale video de inalta calitate. Dupa editarea automata si adaugarea automata a coloanei sonore in aplicatie, videoclipurile pot fi create in cateva minute si pot fi partajate direct cu prietenii.

QuickShots

Dronie/Circle/Helix/Rocket/Boomerang/Asteroid

Panorama

180°/unghi larg/sfera/verticala

Digital Zoom

Video: 4K: pana la 2x 1080p: pana la 4x

Foto: 12 MP: pana la 2x

QuickTransfer

Suporta descarcarea prin Wi-Fi la o viteza de descarcare mai mare (max. 30 MB/s). Puteti activa descarcarea Wi-Fi fara a va conecta la telecomanda. Usor si rapid, puneti o drona alimentata in apropierea telefonului dvs. pentru a o asocia.

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiuni

Pliata (fara elice): 148×94×64 mm (L×W×H)

Depliata(cu elice): 298×373×101 mm (L×L×H)

Greutate maxima de decolare Sub 250g

Distanta zbor peste 4000m

Tip drona Drone si minidrone

Numar elice 4

GPS Da

Altitudine maxima 4000 m

Greutate (cu acumulator) 249 g

Rezistenta maxima la vant 10.7 m/s

Viteza maxima (orizontal) 16 m/s (S Mode) 12 m/s (N Mode) 12 m/s (C Mode)

Viteza orizontala maxima este supusa restrictiilor locale dinamice. Respectati intotdeauna legile si reglementarile locale atunci cand zburati.

Viteza maxima (urcare) 5 m/s (S Mode)  5 m/s (N Mode) 3 m/s (C Mode)

Viteza maxima (aterizare) 5 m/s (S Mode) 5 m/s (N Mode) 3 m/s (C Mode)

SENZORI COLIZIUNE

Pozitionare senzori (corp drona) Jos, Sus, Fata, Spate, Stanga, Dreapta

Raza de actiune senzori :

Fata:  Raza masurare: 0.5-18 m Raza detectie: 0.5-200 m Viteza efectiva de detectare: Viteza de zbor= 12 m/s FOV: Horizontal 90°, Vertical 72°"

Spate  Raza masurare: 0.5-15 m Viteza efectiva de detectare: Viteza de zbor= 12 m/s FOV: Horizontal 90°, Vertical 72°

Lateral Raza masurare: 0.5-12 m

Viteza efectiva de detectare: Viteza de zbor = 12 m/s

FOV: Horizontal 90°, Vertical 72°

Sus Raza masurare: 0.5-15 m Viteza efectiva de detectare: Viteza de zbor = 5 m/s FOV: Fata si spate 72°, dreapta si stanga 90°

Jos Raza masurare: 0.3-12 m Viteza efectiva de detectare: Viteza de zbor = 5 m/s FOV: Fata si spate 106°, dreapta si stanga 90° Senzor 3D Infrared Raza masurare: 0.1-8 m (reflectivity > 10%) FOV: Fata si spate 60°, dreapta si stanga 60°

Mediu de operare (camp deschis)

Fata, spate, stanga, dreapta si sus: 

Suprafete cu modele perceptibile si iluminare adecvata (lux > 15).

In jos:  Suprafete cu modele perceptibile, reflectivitate difuza > 20% (de exemplu, pereti, copaci, oameni) si iluminare adecvata (lux > 15).

TELECOMANDA

Display integrat Nu

Frecventa operare 2.4 GHz, 5.8 GHz

Conectivitate Lightning, USB-C, Micro-USB

Utilizarea unui dispozitiv mobil cu port Micro-USB necesita cablul RC DJI RC-N1 RC (conector Micro USB standard), care se vinde separat.

Putere transmitator2.4 GHz:  < 33 dBm (FCC) < 20 dBm (CE/SRRC/MIC) 5.1 GHz:< 23 dBm (CE) 5.8 GHz:< 33 dBm (FCC) < 14 dBm (CE) < 30 dBm (SRRC)

Compatibilitate device mobil

180×86×10 mm (L×W×H) Distanta maxima de operare telecomanda

Distanta maxima de transmisie (fara obstacole, cu interferente)

Interferente puternice: peisaj urban, aproximativ 1,5-4 km

Interferenta medie: peisaj suburban, aproximativ 4-10 km

Interferenta scazuta: suburbie/margine, aproximativ 10-20 km

Date testate in conformitate cu standardul FCC in medii neobstructionate cu interferente tipice. Utilizate doar in scopuri de referinta si nu ofera nicio garantie pentru distanta reala de transmisie. 

Distanta maxima de transmisie (obstructionata, cu interferente)

Interferenta redusa si obstructionata de cladiri: aproximativ 0-0,5 km

Interferenta redusa si obstructionata de copaci: aprox. 0,5-3 km

Date testate in conformitate cu standardul FCC in medii obstructionate cu interferente scazute tipice. Utilizate doar in scopuri de referinta si nu ofera nicio garantie pentru distanta reala de transmisie.

Acumulator telecomanda

18.72 Wh (3.6 V, 2600 mAh × 2)

CAMERA

Distanta focala 24mm (echivalent in format 35mm)

Distanta minima de focalizare 1m

Rezolutie video 4K

Stabilizare de imagine 3-axis mechanical gimbal (tilt, roll, pan)

Diafragma f/1.7

Valoare ISO Video

Normal si Slow Motion: 100-6400  (Normal)100-1600  (D-Log M)  100-1600 (HLG)

Night:  100-12800 (Normal)

Foto 12 MP: 100-6400 48 MP: 100-3200"

Camera integrata Da

Format video MP4 (MPEG-4 AVC/H.264, HEVC/H.265)

Rezolutie

H.264/H.265 4K: 3840×2160@24/25/30/48/50/60/100*fps FHD: 1920×1080@24/25/30/48/50/60/100*/200*fps

* Ratele de înregistrare a cadrelor. Videoclipul video corespunzator se reda ca video cu încetinitorul. 4K/100fps ?i HLG/D-Log M accepta numai codificarea H.265.

Format foto Dimensiunea maxima a imaginii 8064×6048

Moduri 

Single Shot: 12 MP si 48 MP Fotografiere in rafala:  12 MP, 3/5/7 cadre 48 MP, 3 cadre

Bracketing automat al expunerii (AEB):  12 MP, 3/5/7 cadre la o treapta de 0,7 EV 48 MP, 3 cadre la pas de 0,7 EV

Cronometrat:  12 MP, 2/3/5/7/10/10/15/20/20/30/60 s 48 MP, 5/7/10/10/15/20/20/30/60 s

Format foto JPEG/DNG (RAW) Rezolutie 48 MP Unghi de cuprindere 82.1°

GIMBAL

Numar axe3 Raza de actiune gimbal Mechanical Range  Tilt: -135° to 80°Roll: -135° to 45°Pan: -30° to 30°Controllable  RangeTilt: -90° to 60° Roll: -90° or 0°

Viteza unghiulara 100°/s ALIMENTARE SI INCARCARE

Chimie acumulator Li-Ion

Capacitate acumulator 2590mAh

Putere intrare incarcator 8.6 V

Greutate acumulator 77.9g

Autonomie 34 minute

Pachetul contine

Drona DJI Mini 4 PRO

Telecomanda RC-N2

Intelligent Flight Battery

6 x elice

Cablu PD Type-C

Protectie Gimbal

Cablu RC(conector USB-C)

Cablu RC(conector Lightning)

Suruburi x 6

Surubelnita

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
CP.MA.00000731.01
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare