DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Producator:
6.999,00 lei
Referinta:
CP.MA.00000692.01
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)

Sistem de imagine cu două camere (24mm Ultrawide + 70mm Telephoto)

Camera medie telephoto de 70mm mărește subiectul și face fundalul mai curat. În plus, subiectul și fundalul oferă un puternic simț al spațiului și adâncimii, iar mișcarea lor relativă devine mai aparentă și dinamică. Camera telephoto și camera cu unghi larg se completează reciproc, ceea ce nu doar arată atmosfera de fundal, dar facilitează și povestirea prin fotografia aeriană, oferind un nou mod de exprimare. Filmarea la înaltă rezoluție îmbunătățește claritatea înregistrărilor și permite decuparea în post-producție, în timp ce o rată înaltă de cadre asigură imagini fluide și înregistrare în mișcare lentă, iar utilizarea înregistrării video 4K/60fps HDR scoate în evidență detaliile de lumină și umbră pentru o prezentare vizuală mai bogată, similară cu viziunea umană, toate acestea în combinație cu modul de culoare 10-bit D-Log M, care oferă utilizatorilor avansați un spațiu amplu de editare în post-producție.

Caracteristici:

Night Mode: În medii cu lumină slabă sau noaptea, cu algoritmul de reducere a zgomotului, filmarea poate fi capturată mai clar decât în modul video normal. Atât camera cu unghi larg, cât și camera medie de televiziune acceptă înregistrarea video de noapte la până la 4K@24/25/30fps (16:9).

Slow Motion: Ambele camere suportă înregistrarea video în slow-motion de până la 4x la 4K/100fps. Indiferent dacă subiectul este o persoană, un animal, un vehicul sau o cascadă, frumusețea dinamică poate fi exprimată în totalitate. Atât camera cu unghi larg, cât și camera tele medie acceptă înregistrarea video cu încetinitorul până la 4K/100fps (16:9) și 1080p@100/200fps (16:9).

Photo Mode: Fotografierea Single Shot folosește SmartPhoto 3.0 mai inteligent care poate selecta automat modul potrivit dintre stack shot, Hyperlight și recunoașterea scenei. SmartPhoto 3.0 adoptă o nouă generație de algoritm de fotografiere, suportă HDR DNG și are un interval dinamic mai mare și îmbunătățirea contrastului integrată. Utilizarea Photoshop pentru a deschide un fișier de imagine rezultă în calitate la nivel de JPG, ceea ce reduce dificultatea post-producției pentru utilizatorii începători și asigură culori mai naturale pentru rezultate mai vii.

Camera cu unghi larg: acceptă fotografierea de fotografii panoramice HDR ultra-HD și oferă mai multe moduri, inclusiv Sphere, 180°, Wide Angle și Vertical.

Panorama: are o rezoluție maximă de 13000×6500 (care a crescut de 2,5 ori față de 8192×4096 a DJI Air 2S), oferind mai mult spațiu de decupare în post-producție. De asemenea, acceptă fotografierea înclinată, care poate captura mai mult din cer pentru o imagine mai realistă și mai reală.

Hyperlapse: Atât camera cu unghi larg, cât și camera tele medie acceptă filmarea video timelapse orizontal 4K și video timelapse vertical 2.7K. Hyperlapse oferă mai multe moduri, cum ar fi Free, Course Lock, Circle și Waypoint. Algoritmul de sinteză a fost optimizat în continuare pentru a reduce semnificativ timpul de așteptare pentru sinteza imaginii în aer.

Detectarea obstacolelor omnidirecțională:  Comparativ cu DJI Air 2S, DJI Air 3 atinge un sistem de senzori dual-fisheye pe ambele părți, stânga și dreapta, pentru a obține detectarea obstacolelor omnidirecțională, oferind protecție completă în timpul zborului. APAS 5.0 este suportat în toate direcțiile pentru a identifica și a ocoli rapid obstacolele, asigurând un zbor ușor și lin. În timpul procesului de creație, sistemul de detecție a obstacolelor omnidirecțional al DJI Air 3 poate reduce semnificativ preocupările de securitate, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe creație și să filmați, chiar și în medii complexe.

Focus Track: Selectați un subiect, iar drona va continua să urmărească subiectul, eliberându-vă mâinile. Puteți selecta dintre modurile Circle și Paralell pentru a permite dronei să completeze automat mișcarea camerei și să scoată filmările rapid și inteligent.

Advanced RTH: Cu algoritmul puternic îmbunătățit, drona își poate scana împrejurimile pentru a realiza o cartografiere în timp real în timpul fiecărui zbor. În mediile de zi cu suficientă lumină, indiferent dacă selectați activ RTH sau drona revine automat după deconectarea transmisiei video, drona poate selecta automat ruta optimă, asigurând în același timp siguranța zborului și să zboare înapoi la punctul de domiciliu inteligent și rapid.

Autonomie: DJI Air 3 poate pluti timp de 42 de minute și poate zbura înainte timp de 46 de minute. Timpul de zbor (timpul de zbor înainte) al DJI Air 3 este cu 48% mai lung decât cel al DJI Air 2S, oferind mai multă libertate pentru a elibera creativitatea.

Pachetul conține:

1x Dronă DJI Air 3

1x Battery Charging Hub

1x Geantă de transport

1x Manual de instrucțiuni

1x Telecomandă RC-N21

1x Protecție Gimbal

2x Baterie DJI Air 3

3x Cabluri USB (USB-C + microUSB + Lightning)

8x Elice de schimb

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
CP.MA.00000692.01
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare