Ochelari Copozz Pentru Ski & Snowboard Cu Lentila Albastra Magnetica Detasabila

Producator:

Ochelari de Ski & Snowboard COPOZZ cu lentila magnetica suprapusa si detasabila pentru conditii de lumina puternica sau ceata

Referinta:
XTR386B
254,49 lei 343,91 lei
Favorit0
Wishlist
Produse asemanatoare
Descriere
  • 【Combo ochelari 2-in-1 】 Cei mai buni ochelari pentru conditii de lumina puternica , dar si lumina slaba. Nu este nevoie de lentile suplimentare. O pereche de ochelari este suficienta pentru toate tipurile de lumina. Ochelarii au un design inovativ. Usori si portabili. Lentila exterioara magnetica, ce are o durata de schimbare de aproximativ 2 secunde. Schimbatul lentilei nu mai este un lucru complicat.
  • ▲【Lentila in 3 straturi】 Lentila exterioara - Strat Reyo cu efect de oglinda, 100% protectie UV , anti-zgarieturi, flexibil, usor de transportat. Lentila galbena cu dublu strat - VLT 60.9% lentila galbena cu efect anti-aburire. Suport de lentila ce permite o vizibilitate sporita si un unghi mai mare de vizualizare.
  • ▲ 【Ochelari cu suport magnetic】 Sistem de schimbare rapida a lentilelor. 
  • ▲【 Compatibili cu orice tip de casca】Banda elastica cu o lungime si latime suficient de mare cat sa permita prinderea pe orice tip de casca.  Insertii de silicon ce va asigura ca ochelarii vor ramane fixati indiferent de conditii.

Detaliile produsului
XTR386B
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
Produse asemanatoare
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare