Zenmuse X5R

Producator:
18.849,00 lei
Stoc epuizat
Referinta:
WBZ204
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Camera DJI Zenmuse X5R 4K RAW, 16MPx - compatibil cu Inspire 1, Matrice 100, Matrice 600PRO

RECORDUL LUMII ÎN RAW
Pregătește-te să experimentezi minunea RAW-urilor. Zenmuse X5R este prima cameră din lume Micro Four Thirds, capabilă să înregistreze clipuri video fără pierderi de 4K în RAW. Cu o viteză framerată de până la 30fps și o viteză medie de bandă de 1,7 Gbps (viteza maximă de 2,4 Gbps), X5R vă dă posibilitatea să capturați imagini de nivel profesional la fiecare pas. Ambalat cu un senzor puternic MFT, aparatul foto are și imagini de 16MP cu detalii uimitoare, în timp ce gimbalul integrat de stabilizare în 3 axe menține nivelul camerei. În cele din urmă, o cameră aeriană care este cu adevărat potrivită pentru profesioniști.

REDUCEREA COMPRESIEI PENTRU DETALII URMATOARE
Zenmuse X5R vă oferă un film fără pierderi 4K RAW și fotografii clare de 16 megapixeli. Nici o altă cameră aeriană dedicată nu poate captura același nivel de informație în fiecare cadru și fiecare fotografie, chiar și la distanțe care sfidează imaginația.

REVOLUȚIONAR SENSOR
Construit în interiorul Zenmuse X5R este un senzor puternic Micro Four Thirds, care este absolut revoluționar pentru o cameră foto aeriene. Cu un senzor de opt ori mai mare decât cel din camera precedentă X3 inclusă în Inspire 1, acest nou senzor MFT permite înregistrarea de înaltă calitate, cu o sensibilitate ridicată la o gamă ISO de 100-25600. Cu un echilibru sofisticat de putere de înaltă rezoluție, gradare precisă și zgomot redus, îți dai seama de viziunea ta artistică și creativă ca niciodată.

COMPLET CONTROL
Cu Zenmuse X5R, aveți un nivel fără precedent de control la îndemână. În modul de focalizare automată intuitivă, puteți spune camerei foto să se concentreze pe o anumită zonă prin simpla atingere a ecranului dispozitivului dvs. mobil, la fel de ușor ca utilizarea camerei de pe un smartphone. Sunt disponibile, de asemenea, focalizarea manuală / automată, declanșatorul, balansul de alb și diafragma, oferindu-vă libertate nelimitată de a crea orice fel de fotografie dorită. Cu Zenmuse X5R, aveți control complet.

PUTERE BRUTA
Cu Zenmuse X5R, DJI a adus pentru prima dată puterea RAW la o cameră foto anterioară dedicată. Capabil să înregistreze 4K (3840 x 2160) clipuri video în RAW cu o viteză de până la 30fps, Zenmuse X5R vă oferă posibilitatea de a capta fiecare clip video cu toate datele originale intacte, oferindu-vă un control complet pentru a edita fiecare cadru în post ca RAW fişier. Cuplat cu o viteză maximă de biți de 2,4Gbps uluitoare, videoclipurile de 4K înregistrate de Zenmuse X5R vă vor uimi cu un nivel de detaliu și claritate absolut de neegalat de orice altă cameră aeriană.

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
WBZ204
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare