×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Trotineta Electrica Booster Plus By MAFF

WBZ495

Produs nou

Trotineta Electrica Booster Plus By MAFF

Mai multe detalii

4 950,00 lei

- +

Brand : E-twow

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
Autonomie:30km (viteza:20km/h, sarcina:75kg, vant: sub 10km/h)
Viteza maxima:30km/h

 

Nota! Vehiculele electrice E-TWOW pot fi limitate la 25 km/h, pentru a se supune reglementarilor legii HG 3/2001 si a Ordonantei Guvernului nr. 78/2000, privind omologarea vehiculelor rutiere si circulatia pe drumurile publice.

Optiuni pliere::Trotineta electrica pliabila (brevetata) – Inaltime ajustabila, Pliere manere si ghidon+ Depliere automata
Optiuni franare:Franare regenerativă pe roata din fata + Franare de urgenta pentru roata din spate (In acelasi timp se aplică franarea regenerativa pe roata din fata si cea prin frecare pe roata din spate)
Suspensie:Suspensie fata + suspensie spate
Lumina:Far cu becuri LED (Include 6 LED-uri, controlate prin CPU astfel incat sa asigure o intensitatea constanta, independenta de voltajul bateriei); Senzor lumina pentru LED
Opțiunea de pilot automat:Apasati maneta acceleratiei si mentineti timp de 5 secunde o viteza constata pentru a activa optiunea de pilot automat.
Optiunea Zero Start:Din motive de siguranta, atunci cand doriti sa utilizati trotineta electrica, aceasta va porni doar dupa ce va impingeti initial usor cu piciorul, abia apoi trebuie sa apasati maneta de acceleratie si sa avansati cu trotineta electrica.
Claxon:Claxon piezo ceramic (electric)
UBHI:UNIBLOCK HUMAN INTERFACE – INTERFATA CONTROL (brevetata)
Comenzi UBHI:Control manete, control franare, afisaj, far, claxon
Opțiunea de control al vitezei:In partea dreapta a UBHI se afla maneta de control al acceleratiei care se utilizeaza prin apasare cu degetul mare al mainii drepte.
Optiunea de control al franarii:In partea stanga a UBHI se afla maneta de control al franarii care se utilizeaza prin apasare cu degetul mare al mainii stangi.
Capacitatea urcare:Rampe de 25 grade
Cauciucuri:Cauciucuri fara aer (brevetate)
Putere maxima nominală a motorului:500W
Tip motor:Motor curent continuu fara perii
Consum energie:7.5Wh/km
Timp de incarcare:2 – 3h
Tensiune de intrare incarcator:220V/110V
Display LCD:Color
Dimensiune afisaj LCD pe
interfata de control UBHI:
80 x 60 x 60 mm
Functii afisaj LCD
(30x26mm):
Odometer / Distanta deplasare / Temperatura ambientala / Nivel baterie / Procent baterie / Buton ON/OFF lumina far
Material:Aliaj de aluminiu + Tehnologie vopsea metalica
Baterie:Li-Po, 33 V; 6,5 Ah
Greutate totala:10.9 kg
Sarcina maxima:125kg
Incarcator:3,5 A
Dimensiuni: Pliat: 970 x 330 x 145 mm
Nepliat: 1020 x 1160 x 380 mm
  

Nota! Va rugam sa incarcati bateria o data la trei luni, chiar daca nu mai utilizati trotineta electrica, pentru a mentine bateria functionala si a-i prelungi viata.

Scrie un comentariu

Trotineta Electrica Booster Plus By MAFF

Trotineta Electrica Booster Plus By MAFF

Scrie un comentariu

25 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu