×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Ninebot Gokart Kit

Produs nou

Ninebot Gokart Kit Autonomie 15km, Viteza 24 km/h

Mai multe detalii

3 300,00 lei

- +

Brand : NineBot

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Spre deosebire de alte GoKart-uri electrice, Ninebot Gokart vine echipat cu optiunea de a merge cu spatele prin simpla apasare de doua ori a pedalei de frana. Poti avea parte de momente memorabile datorita vitezei maxime de 24 km/h si a autonomiei de pana la 15 km, conducand astfel Ninebot Gokart-ul alaturi de familia ta. Toata lumea poate conduce cu viteza si in siguranta pentru ca parintii pot limita viteza maxima a Ninebot Gokart-ului pentru cei neexperimentati. Gokarting este o activitate distractiva pentru toata familia, chiar si Bunica se poate bucura de asta! Depaseste-ti recordurile anterioare la fiecare cursa! Sa castige cel mai bun!

Specificatii:

Autonomie - 15km 

Viteza - 24 km/h

Moduri de a conduce -3 (se pot alege 3 moduri, modul de incapator care are o viteza maxima de 8 km/h, modul Standard care are o viteza maxima de 18 km/h sau modul Sport care atinge o viteza maxima de 24 km/h)

Varsta - +14 ani

Greutate neta - 27.8 kg

Baterie 382Wh

Unghi maxim de inclinare teren - 15%

Greutate maxima admisa - 100 kg

Control de la distanta - Nu

Rezistenta la apa - IPX4

Puterea emisa - 800W

Timp maxim de incarcare - 4 ore

Dimensiuni cutie - 1095 x 865 x 510 mm

Scrie un comentariu

Ninebot Gokart Kit

Ninebot Gokart Kit Autonomie 15km, Viteza 24 km/h

Scrie un comentariu

11 alte produse in aceeasi categorie: