×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

STRADIC CI4+ 4000 RA

STCI44000RA

Produs nou

799,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Shimano

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Carcteristici si tehnologii: 
- X-Ship - Fluiditatea, finetea si precizia recuperarilor succesive sunt asigurate de celebrul sistem X-SHIP. Sistem ce cuprinde rulmenti suplimentari, dar si un alt concept de transformare a miscarii de rotatie in miscare rectilinie. Demonstrat, sistemul X-SHIP contribuie la usurinta si finetea cu care recuperam firul pe tamburul mulinetei, dar si la robustetea ansamblului.
- Corp din CI4+.
- Tambur AR-C (este livrata cu tambur de rezerva ).
- Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit.
- Capacitate tambur: 0.30/180m, 
- Raport recuperare: 5.2/1
- Greutate: 310gr

 
Specificatii
Marime tambur4000

Scrie un comentariu

STRADIC CI4+ 4000 RA

Scrie un comentariu

10 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu