×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Mulineta Shimano AERO TECHNIUM 12000 XTB MAGNESIUM

ARTC12000XTBMGS

Produs nou

2 479,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Shimano

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
Caracteristici:
- X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara
- Super Slow Oscilation - tamburul se deplaseaza foarte incet punand spirele aproape paralel
- Easy Maintenance - aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea tuturor mulinetelor din gamele SR si S, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantior agreati de producator, direct in interiorul mecanismului.
- Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit
- Cold Forget Aluminium - tamburi realizati dintr-o singura bucata prin forjarea la rece a aliajelor de aluminiu. Prin forjarea la rece se realizeaza tamburi cu o forta structurala crescuta si o rezistenta mai mare la abraziune si lovituri.
- AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Baitrunner Spool II - sistem ce permite modificari si reglaje fine ale functiilor tamburului si sistemului baitrunner. Setarile franei mici si al franei mari lucreaza acum independent, rezultand o imbunatatire a manevarabilitatii.
- S A-RB - acesti rumlenti S A-RB sunt tratati anticoroziv, protejati suplimentar prin capsulare pentru a imbunatati protectia impotriva nisipului, sarii sau a prafului.
- Power Roller - reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.
- Maner subtire
- Clip pentru fir rotund
- Greutate: 500g
- Rulmenti: 8 S A-RB + 1 roller bearing
- Capacitate tambur: 0,35/430m (tamburul de rezerva este similar) 
- Raport recuperare: 4,3:1 (102cm)
 
Specificatii
Marime tambur-

Scrie un comentariu

Mulineta Shimano AERO TECHNIUM 12000 XTB MAGNESIUM

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu