×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Mulineta Shimano BAERO TECHNIUM 10000 XSB MAGNESIUM

ARTC10000XSBMGS

Produs nou

4 800,00 lei

- +

Brand : Shimano

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
Caracteristici:
- Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara
- Rulmenti 9 x S A-RB + 1 Roller Bearing - acesti rumlenti S-ARB sunt tratati anticoroziv, protejati suplimentar prin capsulare pentru a imbunatati protectia impotriva nisipului, sarii sau a prafului.
- Instant Drag - sistemul de frana instant permite reglarea franei de la ,,liber'' la ,,strans'' in doar cateva rotiri. 
- Power roller - reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.
- Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit 
- AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Corp si rotor din magnesium cu ajutorul carora rezulta un ansamblu incredibil de usor 440gr.
- Cold Forget Aluminium - tamburi realizati dintr-o singura bucata prin forjarea la rece a aliajelor de aluminiu. Prin forjarea la rece se realizeaza tamburi cu o forta structurala crescuta si o rezistenta mai mare la abraziune si lovituri.
- Super Slow Oscilation - tamburul se deplaseaza foarte incet punand spirele aproape paralel
- Easy Maintenance - aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea tuturor mulinetelor din gamele SR si S, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantului agreat de producator, direct in interiorul mecanismului.
- Greutate: 440g
- Capacitate fir tambur principal: 0,35/390m - 0,40/300m - 0,45/200m
- Capacitate fir tambur rezerva (marimea 6000): 0,30/200m - 0,35/150m - 0,40/100m
- Raport recuperare: 4,3:1
 
Specificatii
Marime tambur10000

Scrie un comentariu

Mulineta Shimano BAERO TECHNIUM 10000 XSB MAGNESIUM

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu