×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Mulineta Shimano ULTEGRA CI4 14000 XTB

ULTCI414000XTB

Produs nou

2 tamburi de schimb marimea 14000 + reductii tamburi

Mai multe detalii

2 250,00 lei

- +

Brand : Shimano

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
Caracteristici:
- X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara
- constructie ultra usoara din material CI4+.
- Baitrunner Spool II - sistem ce permite modificari si reglaje fine ale functiilor tamburului si sistemului baitrunner. Setarile franei mici si al franei mari lucreaza acum independent, rezultand o imbunatatire a manevarabilitatii.
- Rulmenti: 5 S A-RB +1RB - acesti rumlenti S A-RB sunt tratati anticoroziv, protejati suplimentar prin capsulare pentru a imbunatati protectia impotriva nisipului, sarii sau a prafului.
- AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- 2 Speed Oscillation - sistemul cu doua viteze de oscilatie constitue o modalitate avansata de asezare a firului pe tambur in timpul recuperarii. In timp ce ce rotorul se invarteste, tamburul se ridica repede si apoi coboara mai incet. Aceasta impiedica spirele de pe tambur sa interactionez, imbunatatind performantele in lansare.
- Capacitate fir - 0,40mm/400m
- Raport de recuperare - 4.3:1
- Tambur de aluminiu forjat la rece/ 2 tamburi de rezerva asemanatori
- 9 reductori pt fir atunci cand se folosesc fire cu diametru redus
- Greutate - 560gr
 
Specificatii
Marime tambur14000

Scrie un comentariu

Mulineta Shimano ULTEGRA CI4 14000 XTB

2 tamburi de schimb marimea 14000 + reductii tamburi

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu