×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Mulineta Shimano BEASTMASTER 7000 XSA

BM7000XSA

Produs nou

309,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Shimano

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
Caracteristici:

- Rulmenti: 1+1
- Floating Shaft II - zona cheie de frictiune la majoritatea mulinetelor cu tambur fix este locul unde axul de transmisie al tamburului intalneste pinionul. Designerii Shimano au trecut peste scest obstacol reducand o mare parte din suprafata de contact si incorporand rulmenti pe fiecare parte a axului. Designul rezultat lasa axul intr-o pozitie de ,,plutire'', imbunatatind considerabil eficienta si longevitatea.
- Aerowrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- Super Stopper II - Anti-revers evoluat si îmbunatatit
- AR-C Spool - un nou design de tambur cu buza in forma de V ce asigura asezarea firului in bucle mai mici pentru o aruncare mai precisa, la distanta mare. Tamburul AR-C va minimiza riscul de recul.
- Instant Drag - sistemul de frana instant permite reglarea franei de la ,,liber'' la ,,strans'' in doar cateva rotiri. 
- 2 Speed Oscillation - sistemul cu doua viteze de oscilatie constitue o modalitate avansata de asezare a firului pe tambur in timpul recuperarii. In timp ce ce rotorul se invarteste, tamburul se ridica repede si apoi coboara mai incet. Aceasta impiedica spirele de pe tambur sa interactionez, imbunatatind performantele in lansare.
- Maintenance Port- aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea mulinetelor, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantior agreati de producator, direct in interiorul mecanismului.
- Raport de recuperare: 4.6/1
- Greutate: 680g
- Capacitate tambur: 0.40mm/250m(nu are tambur de rezerva)
 
Specificatii
Marime tambur7000

Scrie un comentariu

Mulineta Shimano BEASTMASTER 7000 XSA

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie: