×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Mulineta Shimano STELLA 4000FI

STL4000FI

Produs nou

2 599,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Shimano

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
Caracteristici:

- Micromodule - mers extrafin cu ajutorul Micromodulelor super rezistente. Reduce vibratiile si amplifica sensitivitatea fiecarei atingeri in recuperare. 
- X-Ship - concept de rulare pe ax cu doi rulmenti pentru finetea in recuperare si putere suplimentara
- G Free Body - a fost gandita si dezvoltata pentru a schimba centrul de gravitate al mulinetei si a o aduce cat mai aproape de lanseta. In acest fel, lansariile devin mai lungi iar oboseala determinata de lanseuri repetare este redusa considerabil.
- AR-C Light Spool - tambur ultra-light realizat prin forjare la rece, cu margine titanizata 
- Rulmenti 13xS A-RB + 1RB - acesti rumlenti S-ARB sunt tratati anticoroziv, protejati suplimentar prin capsulare pentru a imbunatati protectia impotriva nisipului, sarii sau a prafului.
- Easy Maintenance - aceasta dotare permite lubrefierea angrenajului intern al mulinetei, fara a necesita demontarea ei. Un mic orificiu de ungere se gaseste in dotarea tuturor mulinetelor din gamele SR si S, care o data deschis, permite aplicarea lubrefiantior agreati de producator, direct in interiorul mecanismului.
- Aero Wrap II - este un sistem de înfasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X, faciliteaza lanseuri lungi fara peruci.
- E.I - protectie anticoroziva superioara.
- Rigid Support Drag suport special ce previne trepidatia tamburului in forta de tractiune (clip)
- Super Mg corp si rotor confectionat dintr-un aliaj special din magneziu .
- Waterproof Drag - prin acoperirea cu mansoane speciale din cauciuc, frana este ferita de contactul cu apa sau nisipul crescand astfel performanta.
- Super Stopper II - anti-revers evoluat si îmbunatatit.
- Dyna Balance - echilibrarea rotorului computerizata, ce va reduce jocul mulinetei si asigura o performanta de exceptie.
- Power roller - reduce considerabil pericolul aparitiei buclelor, mai ales in timpul recuperarii, indiferent daca se foloseste fir mono sau textil.
- Greutate - 260g
- Capacitate fir - 0,25mm/260m
- Raport de recuperare - 5.1:1(78cm)
 
Specificatii
Marime tambur4000

Scrie un comentariu

Mulineta Shimano STELLA 4000FI

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu