×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Motor electric Endura Max 45 (36")

N 1352145M

Produs nou

1 599,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Minn Kota

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Motor electric barca Minn Kota Endura Max 45lbs
Cu toate modelele Endura Max veti simti diferenta intre variantele clasice de motoare electrice si aceasta serie noua . Puterea data de Digital Maximizer va tine pe apa pana la cinci ori mai mult la o singura incarcare, astfel incat obtineti mai mult timp pe apa, si mai mult timp pentru a prinde peste. Parghia de blocare ofera fixare solida de montare, mai puternica decat monturile conventionale iar materialul compozit special rezista la deformare si deteriorarea UV.
- levier telescopic pentru control sporit;
- arborele elicei din compozit pentru rezistenta la coroziune
- sistem Digital Maximizer optimizeaza puterea si mareste durata de viata a bateriei si reduce riscul incalzirii exesive a motorului
- elicie cu profil pentru un plus de putere la inaintarea
- indicator pentru nivelul de incarcare a bateriei
- sistem Cool Quiet Power - mai rece si mai silentios. Bobinarea in spire foarte mari disipa rapid caldura, rezultand putere extinsa si durabilitate mai mare bateriei. 
- rulmentul unic reduce frecarea si zgomotul ce sperie pestele. 
- arborele compozit este mai rezistent decat otelul - se indoaie la impact si nu se va rupe,
- lungime cizma 36" 
- functioneaza la 12V;

Scrie un comentariu

Motor electric Endura Max 45 (36")

Scrie un comentariu

7 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu