Casca Trotineta, Bicicleta - Livall Evo21

Producator:
699,00 lei
Marime
Culoare
  • Alb
  • Negru
  • Albastru
  • Mov
Referinta:
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Casca Trotineta, Bicicleta - LIVALL EVO21

Livall EVO21 este o casca de bicicleta inteligenta inspirata de casti aeriene, care optimizeaza  rezistenta la aer si reduc respiratia printr-un sistem de canale interne.

Castile traditionale va protejeaza numai in caz de accident. Utilizatorii de astazi merita o casca inteligenta, cu protectie activa pentru a preveni accidentele inainte ca acestea sa se intample.

Asadar, acum 7 ani, LIVALL si-a propus sa proiecteze casca inteligenta perfecta. Cu lumini de avertizare cu LED si tehnologie de alerta SOS pentru o noua generatie de siguranta pentru ciclism.

Astazi LIVALL aduce cea mai mare realizare a acelei misiuni: casca smart de protectie Livall EVO21.

MAI USOARA

Cu o ventilatie imbunatatita cu pana la 30% si un design usor de 350g. 

MAI SIGURA

Casca smart Livall EVO21 este prevazuta cu sistem de detectare a impactului si tehnologie de avertizare SOS. Deci, in caz de cadere, aceasta va trimite automat mesaj de atentionare catre contactul prestabilit in aplicatie cu locatia exacta. In cazul in care considerati ca nu este cazul ca alerta sa fie transmisa aveti la dispozitie 90 secunde pentru a anula trimiterea alertei.

VIZIBILITATE 360° PE TIMP DE NOAPTE

Cand conduceti noaptea, pericolele sunt peste tot. Casca smart LIVALL EVO21 va permite sa fiti cu ochii la drum, in loc sa va faceti griji cu privire la ceea ce se afla in spatele dumneavoastra.

Banda LED frontala cu unghi larg si stopurile super-stralucitoare de 270° incorporate in casca, va ofera vizibilitate chiar si la distante mari, in timp ce LED-urile inteligente comunica vizual soferilor intentia dumneavoastra de a schimba directia, de a frana sau de merge inainte.

AVERTIZATI AUTOMAT TRAFICUL

Casca smart Livall EVO21 are senzori care detecteaza atunci cand incetiniti sau opriti si aprinde automat lumina de avertizare a franei din spatele castii. Astfel informati ceilalti pasageri si soferi ca va opriti, pastrandu-va in siguranta, noapte si zi.

SEMNALIZARE INTELIGENTA

Conducerea prin oras necesita toata atentia dvs. si ambele maini. Semnalizatoarele EVO21 functioneaza la fel ca o masina sau o motocicleta, cu LED-uri super-stralucitoare care indica randul tau catre soferi prin simpla apasare a unui buton.

O telecomanda de pe ghidon comunica fara fir cu LED-urile inteligente EVO, permitandu-va sa va pastrati mainile si atentia chiar acolo unde aveti nevoie de ele.

SE ADAPTEAZA LA ORICE STIL DE DEPLASARE

Biciclistii tind sa-si lase capul in jos pentru a castiga o viteza suplimentara in timp ce calatoresc. Problema este ca acest lucru va poate reduce vizibilitatea pentru soferi, chiar daca casca dvs. are lumina.

Pentru a face fata acestei provocari, am dezvoltat un far cu o raza de actiune de 45°, astfel incat sa il puteti vedea chiar daca va inclinati capul pentru a accelera. Lumina de faza larga a EVO21 va straluci in orice unghi, facandu-l vizibil la distante mari si comunicand tuturor ca veniti.

NOTIFICATI CONTRACTUL DE URGENTA

Sistemele de alerta SOS nu sunt nimic nou pentru LIVALL. De ani de zile protejeaza pasagerii prin perfectionarea detectarii caderilor si a alertelor de urgenta. Casca smart Livall EVO21 este echipata cu cea mai avansata si actualizata tehnologie SOS si de detectare a caderilor.

Poate detecta caderi oriunde peste 1,5 metri si declanseaza un mesaj text de alerta SOS catre contactul dvs. de urgenta in 90 de secunde de la cadere, oferindu-le locatia GPS precisa. Ceea ce inseamna ca va puteti continua aventurile stiind ca cei dragi vor sti exact unde va aflati in cateva minute.

Ce se intampla intr-o cadere in care nu esti ranit sau daca iti cade casca? Sistemul SOS al EVO va ofera un interval de 90 de secunde pentru a anula alerta. Deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la alarmele false.

PROTECTIA LA IMPACT

Sistemul dovedit de management al impactului EVO21 vine cu sisteme de protectie duala concepute pentru a va mentine in siguranta.

Primul strat este realizat din material pentru PC care distribuie forta unui accident in intreaga carcasa, minimizand forta si protejand capul. Al doilea strat de Polysource PSI este un strat special rezistent la impact care absoarbe presiunea ramasa si il tine departe de cap. Iar stratul superior este realizat cu grija din spuma de memorie, asigurand o potrivire perfecta indiferent cat timp folositi casca.

CONDUCETI IN TIMPUL SAPTAMANII

Cand conduci pe un drum de tara intunecat, ultimul lucru la care vrei sa te gandesti este ca farurile tale se sting. Esti linistit cu 10 ore de viata a bateriei la o singura incarcare? Aceasta echivaleaza cu aproximativ o saptamana de naveta pentru ciclistul mediu.*

*Depinde de utilizarea efectiva a utilizatorului.

CASCA INTELIGENTA LIVALL EVO21

Si cand spunem ca EVO21 este o casca inteligenta, ne referim la asta. Porniti o singura data cand incepeti calatoria si, dupa aceea, EVO21 va prelua, pornind in 4 secunde de fiecare data cand va atinge capul, apoi opriti dupa ce il scoateti. Asa ca puteti uita de butoanele de alimentare pentru restul calatoriei.

In plus, luminile cu LED-uri au o reglare automata a luminozitatii care se adapteaza la drum. 

ULTRA USOARA

O casca grozava ar trebui sa ofere o protectie superioara, fara sa te ingreuneze.

De aceea, inginerii nostri au proiectat EVO21 cu cele mai usoare, dar cele mai puternice materiale disponibile, pentru a o mentine la 350g, ca o pana, oferind in acelasi timp o protectie de neegalat la impact. 

VENTILATIE MAXIMA

A merge cu bicicleta la locul de munca nu trebuie sa insemne sa te prezinti cu capul transpirat in casca.

EVO21 este conceput pentru a va mentine capul uscat in timp ce ramaneti in siguranta. Gaurile de ventilatie din partea din fata a castii ajuta la aducerea aerului proaspat, reducand transpiratia de pe cap si mentinandu-o departe de ochi.

Intre timp, profilul sau aerodinamic este conceput pentru a va ajuta sa taiati vanturile si sa depasiti rezistenta, mentinandu-va in faaa plutonului. 

SPECIFICATII:

  • Iluminare inteligenta LED
  • Banda frontala LED
  • Semnalizare directie prin modul de control atasat pe ghidon
  • Circumferinta capului: M54-58cm/L58-62cm
  • Bluetooth: 5.0
  • Alerta SOS
  • Gauri ventilare: 10
  • Acumulator Li-ion: 600mAh
  • Durata incarcare: aproximativ 3 ore
  • Incarcare: magnetica
  • Durata functionare: pana la 10 ore de iluminare, pana la 3-6 ore muzica + iluminare.
  • Greutate: 350gr.
  • Giroscop 3 axe
  • Impermeabilitate: IPX5
  • Aplicatie smartphone: Da – Livall

Continut pachet:

  • 1 x Casca Trotineta, Bicicleta - LIVALL EVO21

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare