×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Fir Sufix TRITANIUM 1120M

Produs nou

Fir Sufix TRITANIUM 1120M

Mai multe detalii

69,00 lei

- +

Brand : Sufix

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Fir monofilament Sufix Synergy Carp cu un raport rezistena-diametru -tractiune îmbunatatit în mod semnificativ si elongatie redusa fiind un fir neted lipsit de memorie.
Sufix Sinergia Carp va oferi pescarilor posibilitatea de a atinge distante extreme in lansare atat de necesare in anumite situatii.
Acest model de fir are rezistenta la nod imbunatatita si o durabilitate ce va face fata celor mai dificile situatii, toate aceste caracteristici vor face ca acest fir sa fie superior modelelor exzistente pe piata.
Capacitate:1120m

Scrie un comentariu

Fir Sufix TRITANIUM 1120M

Fir Sufix TRITANIUM 1120M

Scrie un comentariu

27 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Urmariti-ne pe Instagram

Producatori

Meniu