×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Set filtre DJI Mavic Pro - G-UV, ND4, ND8, ND16, CPL

WBZ362

Produs nou

Set filtre DJI Mavic Pro - G-UV, ND4, ND8, ND16, CPL

Mai multe detalii

419,00 lei

- +

Brand : PGYTECH

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii
  • Filtru G-UV – reduce semnificativ lumina solara directa.
  • Filtru ND4 – este proiectat să taie lumina cu 2 f-stopuri și să încetinească considerabil viteza obturatorului. Este ideal pentru utilizare în condiții de zi înnorată. Filtrele Freewell ND sunt perfecte pentru a fi utilizate în mediu noros pentru a obține videoclipuri video mai clare.
  • Filtru ND8 – este proiectat să taie lumina cu 3 f-stopuri și este ideal pentru utilizarea în condiții de lumină înnorată. Toate filtrele Freewell ND sunt proiectate pentru a oferi o mișcare naturală neclarității videoclipului și pentru a preveni efectul nedorit "jell-o" cel mai văzut cu filtrele convenționale.
  • Filtru ND16 – este proiectat să taie lumina cu 4 f-stopuri și este ideal pentru utilizarea în condiții normale de lumină însorită.
  • Filtru CPL – este proiectat pentru a elimina orice reflexii nedorite de pe suprafețe naturale, cum ar fi apa și sticla.
 
Specificatii
Model dronaMavic Pro / Platinum

Scrie un comentariu

Set filtre DJI Mavic Pro - G-UV, ND4, ND8, ND16, CPL

Set filtre DJI Mavic Pro - G-UV, ND4, ND8, ND16, CPL

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Urmariti-ne pe Instagram

Producatori

Meniu