×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Pachet 6 filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

XTR053

Produs nou

Pachet 6 filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Mai multe detalii

480,00 lei

- +

Brand : Freewell

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

DJI Mavic Pro - Pachet 6 filtre (Freewell)

Filtru ND8 (1 gram) - filtrul ND8 de la Freewell pentru DJI Mavic vă permite să tăiați lumina cu 3 f-stopuri. Acest lucru face cel mai bine pentru fotografiere în condiții normale de lumină însorită.


ND16 (1 gram) - Filtrul ND16 de la Freewell este util pentru tăierea luminii cu 4 f-stop-uri. Acest lucru face mai ușoară fotografierea în condiții de iluminare relativ insorite.


ND32 (1 gram) - filtrul ND32 de la Freewell este ideal pentru condiții foarte luminoase și însorite. Filtrul taie lumina care cad pe senzor cu 5 f-opriri, ceea ce este extrem de util pentru a elimina efectul "Jello" văzut din cauza obturatorului rulant al camerei și dă o mișcare naturală neclarității materialului.


Filtru circular polarizat (CP) (1 gram) - Filtrul pentru lentile CP avansat (circular polarizat) de la Freewell este util pentru înlăturarea reflexiilor inutile adesea observate de pe suprafețele reflexive naturale, inclusiv corpurile de apă sau geamurile din sticlă.


ND8 / PL (1 gram) - Filtrul ND8 / PL este un filtru hibrid destinat tăierii eficiente a luminii de către 3 f-stopuri, precum și realizarea de imagini foarte clare. Acest filtru este realizat, în mod normal, în condiții normale de iluminare însorită.


ND16 / PL (1 gram) - ND16 / PL de la Freewell este conceput pentru a reduce în mod eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stop-uri. Acest lucru este ideal pentru a fi utilizat în condiții de lumină slabă, pentru a obține imagini de ultimă generație, fără a împacheta filtre suplimentare pe obiectivul camerei.


Curatator Lentila - Curatatorul de lentile de la Freewell este gratuit in acest pachet. Acest lucru este cel mai necesar pentru a vă păstra obiectivul camerei scumpe și complicate, fără praf, resturi și alte tipuri de deteriorări.

 
Specificatii
Model dronaMavic Pro / Platinum

Scrie un comentariu

Pachet 6 filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Pachet 6 filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu