×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Kit filtre Phantom 4 pro- ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, ND1000, CP

WBZ369

Produs nou

Kit filtre Phantom 4 pro- ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, ND1000, CP

Mai multe detalii

1 490,00 lei

- +

Brand : Freewell

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Freewell UV Filter (4 grame) - Acest filtru este cel mai bine pentru a bloca razele UV (ultraviolete) dăunătoare care intră în obiectiv. Acest filtru absoarbe efectiv toate razele UV în lumina soarelui, pentru a obține imagini clare și clare. În afară de aceasta, filtrul este, de asemenea, o protecție eficientă împotriva prafului și murdăriei pentru obiectiv.


Freewell ND4 (4 grame) - Acest filtru taie lumina cu 2 f-stopuri și este cel mai bun pentru utilizarea în zilele tulburi. Ajută la eliminarea efectului "jello", de obicei observat împreună cu alte filtre.


Freewell ND8 (4 grame) - Acest filtru taie lumina cu 3 f-stopuri și este ideal pentru utilizare în condiții de parțial înnorat pentru a obține imagini clare.


Freewell ND16 (4 grame) - Acest filtru este proiectat să taie lumina cu 4 f-stop-uri și este în condiții normale de soare normale pentru a obține o înregistrare netedă.


Freewell ND32 (4 grame) - Acest filtru ajută la reducerea luminii care intră în senzor cu 5 f-stop-uri pentru a încetini viteza obturatorului. Acest lucru ajută la obținerea imaginilor netede fără estomparea inutilă.


Freewell ND64 (4 grame) - Acest filtru este cel mai bine utilizat pentru tăierea luminii cu 6 f-stopuri, care este utilă în timpul filmării în condiții de lumină puternică. Acest filtru este ideal pentru a obține imagini clare și de înaltă calitate în condiții foarte luminoase în timpul zilei.


Freewell ND1000 (4 grame) - Acest filtru reduce în mod eficient lumina care intră în obiectiv cu 10 f-stopuri, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea cu expunere lungă. Este cel mai bine folosit pentru filmare în condiții de noros până la condiții foarte luminoase și pentru a fotografia obiecte în mișcare foarte clar.


Circular Polarizat (CP) (6 grame) - Acest filtru este proiectat pentru a reduce strălucirea nedorită de pe suprafețele reflexie naturală aflate în aer liber. Acest filtru este folosit pentru a împiedica deteriorarea imaginilor datorită reflexiei adesea observate în aer liber de apă și de ferestre.


Filtru Freewell Hybrid ND4 / PL (6 grame) - Acest filtru reduce în mod eficient lumina cu 2 f-stop-uri pentru filmare în condiții de zi tulbure.


Filtru Freewell Hybrid ND8 / PL (6 grame) - Acest filtru taie eficient lumina cu 3 f-stop-uri pentru înregistrarea ideală în condiții de parțial înnorat.


Filtru Freewell Hybrid ND16 / PL (6 grame) - Acest filtru este proiectat pentru tăierea luminii cu 4 f-stop-uri pentru a oferi imagini ideale în lumina normală însorită în timpul zilei.


Gri Grad (5 grame) - Acest filtru grad este utilizat pentru a reduce luminozitatea nedorită de pe cer pentru fotografii peisaj.


Portocaliu Grad (5 grame) - Acest filtru grad este util pentru adăugarea unei culori naturale pe cer în timpul serii. Acest lucru permite terenului să se accentueze pentru imagini mai clare.


Albastru Grad (5 grame) - Acest filtru de grad este realizat pentru a adăuga un efect realist albastru pentru imagine. Acest lucru ajută la evidențierea culorii naturale a cerului și a corpurilor de apă pentru filmarea peisajului perfect.


Curatator Lentila - Dispozitivul de curățare a lentilelor este echipat cu acest pachet și este cel mai bun pentru menținerea obiectivului scump al camerei. Acest dispozitiv de curățare a obiectivelor îndepărtează eficient murdăria și praful de pe obiectiv și oferă imagini clare și clare.

 
Specificatii
Model dronaPhantom 4

Scrie un comentariu

Kit filtre Phantom 4 pro- ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, ND1000, CP

Kit filtre Phantom 4 pro- ND4, ND8, ND16, ND32, ND64, ND1000, CP

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu