Pachet 6 Filtre 4K - Toata Ziua (Freewell) Pentru Dji Spark

Producator:

Pachet 6 filtre 4K - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Citeste mai multShow less
420,00 lei
Stoc epuizat
Referinta:
WBZ284
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Filtrul ND8 - filtrul ND8 de la Freewell pentru DJI Spark vă permite să reduceți lumina cu 3 f-stopuri. Acest lucru face cel mai bine pentru fotografiere în condiții normale de lumină însorită.


Filtrul ND16 - filtrul ND16 de la Freewell este util pentru tăierea luminii cu 4 f-stopuri. Acest lucru face mai ușoară fotografierea în condiții de iluminare relativ insorite.


Filtrul ND32 - filtrul ND32 de la Freewell este ideal pentru condiții foarte luminoase și însorite. Filtrul taie lumina care cad pe senzor cu 5 f-opriri, ceea ce este extrem de util pentru a elimina efectul "Jello" văzut din cauza obturatorului rulant al camerei și dă o mișcare naturală neclarității materialului.


Filtrul Freewell Polarizat (PL) - Filtrul cu lentile avansate PL (polarizat) de la Freewell este util pentru îndepărtarea reflexiilor inutile adesea observate de pe suprafețele reflexive naturale, inclusiv corpurile de apă sau geamurile din sticlă.


Filtrul ND8 / PL - Filtrul ND8 / PL este un filtru hibrid destinat tăierii eficiente a luminii de către 3 f-stopuri, precum și realizarea de imagini cu imagini foarte clare. Acest filtru este realizat, în mod normal, în condiții normale de iluminare însorită.

Filtrul ND16 / PL - ND16 / PL de la Freewell este conceput pentru a reduce eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stop-uri. Acest lucru este ideal pentru a fi utilizat în condiții de lumină slabă, luminoase pentru a obține imagini de ultimă generație, fără a împacheta filtre suplimentare pe obiectivul camerei.

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
WBZ284

Foaie de calcul

Model drona
Dji Spark
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare