Pachet 6 filtre - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Producator:

Pachet 6 filtre - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Referinta:
XTR263
490,00 lei
Favorit0
Wishlist
Produse asemanatoare
Descriere

Filtru ND8 - Filtrul ND8 de la Freewell pentru DJ Spark va permite sa taiati lumina cu 3 f-stopuri. Acest lucru va ajuta in conditii normale de lumina insorita.

Filtru ND16 - Filtru ND16 de la Freewell este util pentru taierea luminii cu 4 f-stopuri. Acest lucru face mai usoara fotografierea in conditii de iluminare relativ insorite.

Filtru ND32 - Filtru ND32 de la Freewell este ideal pentru conditii foarte luminoase si insorite. Filtrul taie lumina care cade pe senzor cu 5 f-stopuri, ceea ce este foarte util pentru a elimina efectul "jello" oferind o miscare naturala.

Filtrul PL - Filtrul cu lentile avansate polarizate de la Freewell este util pentru indepartarea reflexiilor inutile adesea observate pe suprafete reflexive naturale, inclusiv corpurile de apa sau geamurile din sticla.

Filtru ND8/PL - Este un filtru hibrid destinat taierii efeiciente a luminii cu 3 f-stopuri, precum si realizarea de imaginii foarte clare. Se foloseste in conditii normale de iluminare insorita.

Filtru ND16/PL - Este conceput pentur a reduce eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stopuri. Aceste lucru este ideal pentru a fi utilizat in conditii de lumina slaba, pentru a obtine imagini de ultima generatie.

Detaliile produsului
XTR263

Foaie de calcul

Model drona
Spark
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
Produse asemanatoare
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare