×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Pachet 6 filtre - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

XTR263

Produs nou

Pachet 6 filtre - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Mai multe detalii

490,00 lei

- +

Brand : Freewell

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Filtru ND8 - Filtrul ND8 de la Freewell pentru DJ Spark va permite sa taiati lumina cu 3 f-stopuri. Acest lucru va ajuta in conditii normale de lumina insorita.

Filtru ND16 - Filtru ND16 de la Freewell este util pentru taierea luminii cu 4 f-stopuri. Acest lucru face mai usoara fotografierea in conditii de iluminare relativ insorite.

Filtru ND32 - Filtru ND32 de la Freewell este ideal pentru conditii foarte luminoase si insorite. Filtrul taie lumina care cade pe senzor cu 5 f-stopuri, ceea ce este foarte util pentru a elimina efectul "jello" oferind o miscare naturala.

Filtrul PL - Filtrul cu lentile avansate polarizate de la Freewell este util pentru indepartarea reflexiilor inutile adesea observate pe suprafete reflexive naturale, inclusiv corpurile de apa sau geamurile din sticla.

Filtru ND8/PL - Este un filtru hibrid destinat taierii efeiciente a luminii cu 3 f-stopuri, precum si realizarea de imaginii foarte clare. Se foloseste in conditii normale de iluminare insorita.

Filtru ND16/PL - Este conceput pentur a reduce eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stopuri. Aceste lucru este ideal pentru a fi utilizat in conditii de lumina slaba, pentru a obtine imagini de ultima generatie.

 
Specificatii
Model dronaSpark

Scrie un comentariu

Pachet 6 filtre - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Pachet 6 filtre - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu