Pachet 6 filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Producator:

Pachet 6 filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Referinta:
XTR053
480,00 lei
Favorit0
Wishlist
Produse asemanatoare
Descriere

DJI Mavic Pro - Pachet 6 filtre (Freewell)

Filtru ND8 (1 gram) - filtrul ND8 de la Freewell pentru DJI Mavic vă permite să tăiați lumina cu 3 f-stopuri. Acest lucru face cel mai bine pentru fotografiere în condiții normale de lumină însorită.


ND16 (1 gram) - Filtrul ND16 de la Freewell este util pentru tăierea luminii cu 4 f-stop-uri. Acest lucru face mai ușoară fotografierea în condiții de iluminare relativ insorite.


ND32 (1 gram) - filtrul ND32 de la Freewell este ideal pentru condiții foarte luminoase și însorite. Filtrul taie lumina care cad pe senzor cu 5 f-opriri, ceea ce este extrem de util pentru a elimina efectul "Jello" văzut din cauza obturatorului rulant al camerei și dă o mișcare naturală neclarității materialului.


Filtru circular polarizat (CP) (1 gram) - Filtrul pentru lentile CP avansat (circular polarizat) de la Freewell este util pentru înlăturarea reflexiilor inutile adesea observate de pe suprafețele reflexive naturale, inclusiv corpurile de apă sau geamurile din sticlă.


ND8 / PL (1 gram) - Filtrul ND8 / PL este un filtru hibrid destinat tăierii eficiente a luminii de către 3 f-stopuri, precum și realizarea de imagini foarte clare. Acest filtru este realizat, în mod normal, în condiții normale de iluminare însorită.


ND16 / PL (1 gram) - ND16 / PL de la Freewell este conceput pentru a reduce în mod eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stop-uri. Acest lucru este ideal pentru a fi utilizat în condiții de lumină slabă, pentru a obține imagini de ultimă generație, fără a împacheta filtre suplimentare pe obiectivul camerei.


Curatator Lentila - Curatatorul de lentile de la Freewell este gratuit in acest pachet. Acest lucru este cel mai necesar pentru a vă păstra obiectivul camerei scumpe și complicate, fără praf, resturi și alte tipuri de deteriorări.

Detaliile produsului
XTR053

Foaie de calcul

Model drona
Mavic Pro / Platinum
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
Produse asemanatoare
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare