Pachet 3 Filtre Hibride (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Producator:

Pachet 3 Filtre Hibride (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

279,00 lei
Stoc epuizat
Comanda rapida
Referinta:
XTR073
Favorit0
Wishlist
Descriere

DJI Mavic Pro - Pachet 3 Filtre Hibride (Freewell)

 

ND4-PL (1 gram) - Filtrul ND4-PL de la Freewell este proiectat să taie lumina cu 2 f-stop-uri. Acest filtru oferă imagini de înaltă calitate și clare în condiții de iluminare în timpul zilei.


ND8-PL (1 gram) - Filtrul ND8-PL de la Freewell este util pentru tăierea luminii prin atingerea a 3 f-stop-uri. Acest filtru este ideal pentru a fi utilizat în condiții normale de iluminare însorită. Ajută la obținerea de imagini clare, fără a afecta negativ ghimbalul dronei


ND16-PL (1 gram) - Filtrul ND16-PL de la Freewell este proiectat să taie eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stop-uri. Acest filtru este creat pentru a fi utilizat pentru cea mai bună experiență de fotografiere în condiții de iluminare luminoasă și însorită în timpul zilei.


Curatator de lentila - Dispozitivul de curățare a lentilelor Freewell este gratuit cu filtrul hibrid DJI Mavic. Este foarte util pentru a vă proteja obiectivul scump de a fi deteriorat de praf, urme de ulei sau amprente digitale. Acesta este folosit pentru a se asigura că împrumutul rămâne clar pentru imagini perfecte înainte de a zbura.


Carcasă de protecție - Carcasa de protecție Freewell este necesară pentru păstrarea filtrelor scumpe din companie. Aceasta oferă o protecție totală a filtrelor lentilelor în timpul deplasării.

Detaliile produsului
XTR073

Foaie de calcul

Model drona
Mavic Pro / Platinum
Recenzii
Nu sunt comentarii

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare