×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Drona DJI Mavic 2 Pro + Pachet Accesorii Si Geanta Transport

Mavic2P_1

Produs nou

Pachet Drona + Set Accesorii + Geanta transport si depozitare

Mai multe detalii

Oferta speciala limitata

7 791,00 lei

8 190,00 lei

- +

Brand : Dji

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Mavic 2 Pro cu o camera Hassleblad

Produsa in Suedia, camerele Hasselblad sunt renumite pentru designul ergonomic, calitatea imaginii intransigenta si artizanat suedez. Inca din 1941, camerele Hasselblad au capturat printre cele mai iconice imagini din lume - incluzand chiar si prima aterizare pe luna. Proiectata in parteneriat cu Hassleblad, dupa doi ani de cercetari, Mavic Pro 2 este echipata cu noua camera L1D-20c Hassleblad. Aceasta dispune de tehnologia inovativa Hassleblad Natural Color Solution (HNCS) , ajutand utilizatorii sa obtina imagini aeriene splendide de 20 megapixeli in culori si detalii uluitoare. 

Senzorul CMOS 1-inch

Noul senzor CMOS de 1-inch detine o zona activa de patru ori mai eficienta decat orice aparat Mavic Pro. Mai mult, senzorul de dimensiuni mari defineste de asemenea o performanta mult mai avansata in medii intunecate cu o maja ISO extensive, max ISO ridicat de la 3200 pana la 12800. 

HDR Video

Noul Mavic Pro 2 sustine un profil de 10-bit Dlog-M care are un randament ridicat de dinamica pentru mai multa flexibilitate in camera de clasificare. Sistemul inregistraza peste 1 bilion de culori (comparat cu cele 16 milioane care apartin traditionalei tehnologii de 8-bit color coding) si retine detalii in profunzime in highlight cat si in umbre. 

Vizor Ajustabil 

Vizorul ajustabil f/2.8-f/11, livreaza o calitate remarcabila a imaginii in medii inalte cat si joase. In momentul in care se fotografiaza in lumina intunecata, vizorul se poate seta la f/2.8 in asa fel incat sa permita sa intre mai multa lumina si sa captureze imagini luminoase si clare. In schimb, in medii intunecate, vizorul se poate seta la f/11 pentru a reduce viteza diafragmei, obtinand filmari mai plane. 

Pachetul de accesorii contine:

1 x Pista aterizare 75 cm

1 x Geanta profesionala transport si depozitare  drona si accesorii

1 x Tren de aterizare inaltat

1 x Protectii elice drona

1 x Parasolar radiocomanda

1 x Suport smartphone / tableta

1 x Set filtre ND4/ND8/ND16/ND32

1 X Set Joystick Cnc radiocomanda

 
Specificatii
Format video4K

Scrie un comentariu

Drona DJI Mavic 2 Pro + Pachet Accesorii Si Geanta Transport

Pachet Drona + Set Accesorii + Geanta transport si depozitare

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu