×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

DJI Tello Iron Man Edition

Produs nou

599,00 lei

- +

Brand : Dji

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Noua minidrona de la DJI aduce in atentia publicului limbajul de programare. Poate fi utilizata atat de adulti, cat si de copii. Daca esti incepator in privinta pilotajului,  zborul este intuitiv cu ajutorul smartphone-ului. Patrunde in lumea lui Iron Man cu ajutorul minidronei DJI Tello Iron Man.

Caracteristici:

Aplicatia Tello – o aplicatie intuitiva care transforma orice zbor cu drona intr-o experienta unica

Tehnologia de zbor DJI – lider de piata, furizeaza produse calitative pentru o experienta sigura

Compatibilitatea cu radiocomanda – Control total si comenzi instantanee

Ochelari VR Compatibili – Tehnologie de ultima generatie care iti garanteaza o priveliste minunata!

(aceste produse pot fi achiztionate optional)

Specificatii:

 • Drona DJI Tello se poate controla cu smartphone-ul sau tableta prin intermediul aplicatiei Tello, sau cu o radiocomanda legata de drona prin Bluetooth conectatat la aplicatia Tello.
 • Drona poate efectua 8 flip-uri diferite, poate plana mai jos sau mai sus prin intermediul functiei Bounce, sau poate inregistra automat in modul EZ Shots.
 • Aceasta drona poate fi ridicata atat in interior cat si in exterior (in conditii fara vant).

 • Acest produs nu este rezistent la apa.

 • Camera produsului este capabila atat de inregistrari video cat si de captura foto. Cu ajutorul  modului EZ Shots, utilizatorii pot urma 3 trasee diferite in timp ce se filmeaza.

 • Materialul inregistrat se poate stoca in telefonul/tableta Dvs. Aceste fisiere se pot exporta oricand este nevoie.

 • Drona nu are nevoie de card MicroSD

 • Distanta maxima de operare intre drona si radiocomanda pentru transmisie LIVE este de aproximativ 100m, aceasta distanta poate varia in functie de mediul in carezboara drona.

 • Incarcarea bateriei se face cu ajutorul sloului USB, sau puteti incarca simultan maxim 3 baterii cu ajutorul unui charging hub.

 • Se recomanda sa NU schimbati bateria in timp ce drona este in functiune, exista posibilitatea sa pierdeti materialul inregistrat.

 • Elicile se pot schimba cu usurinta, inlocuindu-le pe cele existente cu cele noi. Atentie la elici, unele se invart conform acelor de ceasornic, celelalte se vor invarti invers. Elicile sunt marcate corespunzator, in asa fel incat sa poata fi montate cu usurinta (acest aspect este prevazut si in manualul de utilizare). Daca elicile sunt pozitionate gresit, drona nu se va ridica de la sol.

 • Puteti face update la Firmware prin intermediul aplicatiei Tello. In cazul in care update-ul esueaza, puteti conecta din nou drona la aplicatie si sa urmati aceeasi procedura.

 • Momentan, orice update pentru acest tip de drona nu poate fi realizabil prin intermediul unui computer, se face doar din aplicatie.

 • Accesoriile compatibile la momentul de fata cu drona DJI Tello sunt: Controller Bluetooth Gamesir sau Controller Apple MFi.

 • Platforma de programare suportata de acest device este “SCRATCH”. In viitorul apropiat vor fi disponibile mai multe

 • 5MP, Filmare HD720P

Aterizare si decolare automata – cu o singura atingere.

Protectia bateriilor – alerte pentru baterie scazuta.

Aterizare sigura – aterizezi sigur, chiar daca se pierde conexiunea.

Sistem de pozitionare vizuala – pentru planare sigura.

Scrie un comentariu

DJI Tello Iron Man Edition

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Drona DJI Tello

500,00 lei