Stabilizator Dji Om 5 (Osmo Mobile 5) Athens Gray

Producator:
Gimbal stabilizator pentru telefon OM 5, ActiveTrack 4.0, Autonomie 6.5 ore

Citeste mai multShow less
Oferta speciala limitata
694,00 lei 799,00 lei
Referinta:
OM5-Athens-Gray
Favorit1
Wishlist
You may also like
Descriere

DJI OM 5 este un stabilizator pliabil portabil care va permite sa inregistrati videoclipuri profesionale pe telefon. Stabilizatorul este proiectat astfel incat toate elementele si functiile sa fie usor de operat si de manipulat. DJI OM 5 este plin de functii excelente, cum ar fi Slow motion, ActiveTrack 4.0, CloneMe Pano, Timelapse, DynamicZoom, Story Mode, ShotGuides, precum si functii de control al gesturilor. La aceasta se adauga o stabilizare avansata, cu ajutorul careia veti obtine videoclipuri frumos stabile si netede, care va vor uimi nu numai pe voi, ci si pe prietenii sau spectatorii dvs. Comparativ cu versiunea anterioara, stabilizatorul are un maner de extensie incorporat cu o lungime de 215 mm.

Mod personalizat

Modurile de fotografiere in sine au suferit o transformare semnificativa si un nou plus. Modul complet nou se concentreaza pe utilizatorii amatori, carora le poate sfatui idei si sfaturi noi, au fost actualizate si moduri cunoscute, iar popularul ActiveTrack a primit si o noua versiune.

ShotGuides - Un mod nou, care recunoaste automat scenele filmate si este capabil sa ofere utilizatorilor sugestii utile, sfaturi si chiar sabloane, de la inceputul filmarii pana la post-productia videoclipului.

Active Track 4.0 - Mod complet reproiectat si cel mai utilizat mod de urmarire a oamenilor si animalelor in functie de miscarea lor. Functioneaza si in modul selfie. Concentrati-va mai mult pe prezenta, OM 5 poate face restul.

DynamicZoom - Un efect foarte elegant, care foloseste zoomul si ofera imaginii tale senzatia unui adevarat bici american.

CloneMe Pano - Aceasta caracteristica creeaza o imagine panoramica cu pauze in puncte individuale, astfel incat sa puteti fi „clonat” in mai multe locuri in fotografierea finala.

Controlul gesturilor - O functie hands-free convenabila care va permite sa faceti selfie sau fotografii de grup cu gesturi simple.

Time Lapse - Cu doua moduri time lapse (Timelapse si Hyperlapse), va puteti bucura de miscarea cerului de noapte, a rasaritului si a altor momente intr-un clip scurt.

Stabilizare perfecta

Stabilizarea pe trei axe inseamna ca un motor electric puternic functioneaza in fiecare articulatie, care coopereaza cu celelalte si, impreuna, compenseaza denivelarile, echilibreaza impiedicarea sau pur si simplu stabilizeaza miscarile camerei. De asemenea, echilibreaza greutatea smartphone-urilor mai grele sau a fotografiilor dinamice si agile. Rezultatul este o imagine perfect stabila in urma miscarilor tale.

Montare usoara a telefonului

La fel ca generatia anterioara, OM 5 se bazeaza pe fixarea magnetica a telefonului pe cardan. Mecanismul dovedit este cel mai rapid mod de a incepe filmarea si de a capta momente spontane si neasteptate inainte ca acestea sa fuga de tine. Pur si simplu atasati clema magnetica la telefon si apoi atasati-o oricand la OM 5. Si nu va faceti griji, forta magnetica va prinde telefonul si nu il va lasa sa plece.

Specificatii tehnice

Model: Stabilizator manual DJI OM 5 

Dimensiuni: 264,5 x 111,1 x 92,3 mm (desfacut) / 174,7 x 74,6 x 37 mm (pliat)

Greutate: 292 g (cardan) 34 g (clema magnetica)

Consum de energie: 1,2 W (in repaus si echilibrat)

Interval mecanic: Pan: - 161,12 ° pana la 172,08 ° Rulare: - 127,05 ° pana la 208,95 ° Inclinare: - 101,46 ° pana la 229,54 °

Max. viteza: 120 ° / s

Capacitate de incarcare: 230 +/- 60 g

Telefoane compatibile: cu o latime de 67-84 mm si o grosime de 6,9-10 mm

Mod wireless: Bluetooth Low Energy 5.0

Puterea de transmisie (EIRP): ≤ 4 dbm

Frecventa de functionare: 2,4-2,4835 GHz

Baterie: Li-Ion 1000 mAh

Durata de viata a bateriei: 384 min.

Timp de incarcare: 90 min.

Culoare :  Athens Grey

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
OM5-Athens-Gray
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare