Drona DJI Mini 3 Fly More Combo + Smart Controller

Producator:
  • Sub 249 g
  • Timp de zbor extins
  • 4K HDR
  • True Vertical
  • Functii inteligente
  • Rezistenta la vant de pana la 38 km/h
Citeste mai multShow less
4.799,00 lei
Referinta:
CP.MA.00000613.01
Favorit1
Wishlist
You may also like
Descriere

Drona DJI Mini 3 Fly More Combo + Smart Controller

SPECIFICATII:

DJI Mini 3 este o drona cu camera compacta, ultra-usoara, construita pentru aventura. Dispune de o durata de viata extinsa a bateriei, videoclipuri 4K HDR bogate in detalii si functii distractive, cum ar fi fotografiere verticala adevarata, pentru fotografii optimizate pentru retelele sociale. Fie ca surprindeti o excursie epica sau doar o zi in propria curte, Mini 3 este disponibil pentru moment.

Mult mai bun decat cel obisnuit

Cu un design pliabil si cu o greutate sub 249 g, DJI Mini 3 este gata de functionare.

Transforma-ti imaginatia in imagini reale

DJI Mini 3 Fly More Combo iti permite sa filmezi in 4K HDR cu un profil de culoare veridic, indiferent ca e zi sau noapte. Camera este echipata cu un senzor CMOS de 1/1.3-inch cu ISO nativ si tehnologie HDR. In timpul zilei, poti capta atat luminile cat si umbrele pana la cele mai mici detalii pentru un efect video mai nuantat, cu o dinamica excelenta. Continua sa captezi materiale clare si vii chiar si cand lumina zilei dispare. 

Secretul este in detalii

Deschiderea focala a camerei - f/1.7 si pixelii mariti 2.4μm 4-in-1 asigura detalii clare si prezinta imagini exceptionale chiar si in conditii de lumina scazuta. Cu optiunea de zoom 4x, poti explora distante mai mari si poti cauta locatii excelente inainte de sesiunea de lucru. 

Orizontal sau vertical? Oricare optiune e epica!

Fie ca vorbim de un copac inalt sau un zgarie-nor, Mini 3 Fly More Combo iti ofera mai multa flexibilitate in compozitie. Designul inovativ al gimbalului ofera camerei o versatilitate neobisnuita, cu un unghi de inclinare mult mai mare decat pana acum. De asemenea, cu comutarea rapida la modul True Vertical Shooting, chiar si peisajele banale sunt surprinse in mod ideal. 

Impact maxim, efort Minim 

Bucura-te de materiale avansate cu o singura atingere, puse la dispozitie de catre QuickShot-uri precum Dronie, Circle, Helix, Rocket si Boomerang. Poti sa iti transferi rezultatele pe mobil pentru salvare sau partajare instanta la fel de rapid, prin optiunea QuickTransfer. Cu optiunea antementionata, creatiile tale pot fi gata de distribuit in doar cateva secunde, salvandu-ti timp si efort. 

Mai mult control, mai multa siguranta

Cu rezistenta la vant de nivel 5, Mini 3 intalneste toate necesitatile indiferent de conditii. Ai control complet indiferent de puterea vantului.

Echipat cu sistemul de transmitere digital DJI O2, Mini 3 Fly More Combo are o capacitate puternica anti-interferenta cu o distanta maxima de transmisie de 6 km. Poti explora distante mai mari cu claritate neoprita.

Surprinde mai mult cu fiecare zbor. Modul Panorama suporta Wide-Angle, 180° si Sphere impachetand fiecare detalui al peisajului intr-o rama extraordinar de mica.

Incarca telecomanda si trei baterii suplimentare in serie, poate fi folosita ca sursa de alimentare mobila si serveste ca loc de depozitare pentru baterii pentru un transport convenabil.

Pachetul Contine: 

1 x Drona DJI Mini 3

1 x DJI RC Smart Controller

3 x DJI Mini 3 Intelligent Flight Battery

1 x DJI Mini 3 Two-Way Charging Hub 

3 x DJI Mini 3 Elice

1 x DJI RC-N1 RC Cable Type-C

1 x DJI RC-N1 RC Cable Lightning

1 x DJI RC-N1 RC Cable MicroUSB

18 x Suruburi pentru elice

1x Surubelnita

1 x Gimbal Protector

1 x Type-C to Type-C PD Cable

1 x DJI Geanta

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
CP.MA.00000613.01
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare