TERMENI ȘI CONDIŢII

1. DISPOZIȚII GENERALE

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, email, etc) a produselor de pe site-ul www.Xtrems.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos.
Acest site este întreținut și administrat de către compania S.C.WEBZONE TELECOM SRL, denumită în continuare Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.Xtrems.ro, va fi denumită Client.

2. CONȚINUTUL SITE-ULUI

S.C. WEBZONE TELECOM  SRL definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în forma de text, date, imagini (poze). Societatea noastra își rezervă dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.Xtrems.ro este proprietatea Furnizorului și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Furnizorului, a oricăror elemente din conținut, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conținutul acestui site pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al furnizorului. În cazul în care observați o încălcare a drepturilor de autor de către www.Xtrems.ro vă rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: office@xtrems.ro.

3. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

Fotografiile, descrierea, caracteristicile și accesoriile produselor prezentate pe www.Xtrems.ro sunt doar cu titlu informativ, de aceea produsele livrate pot diferi în orice fel, fără o notificare prealabilă. SC WEBZONE TELECOM SRL face tot posibilul ca produsele livrate să respecte cât mai mult descrierile prezentate pe site. Totuși, în cazul în care conținutul produsului sau, unele caracteristici ale produsului au fost afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, Furnizorul își rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea produselor încasate de Furnizor de la clientul respectiv. Furnizorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe sau orice alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produsului.
SC WEBZONE TELECOM SRL nu își asumă responsabilitatea pentru scopul în care sunt utilizate produsele achiziționate. Societatea noastra descurajează utilizarea produselor în afara legii și în afara normelor de bună cuviință. Clientul își asumă în totalitate responsabilitatea utilizării produselor achiziționate de la SC WEBZONE TELECOM SRL. Produsele comercializate pe acest site sunt recomandate în general persoanelor și autorităților care prin competența lor au dreptul de utilizare a echipamentelor de supraveghere și monitorizare. În cazul în care produsele sunt achiziționate de persoane fără competențe de monitorizare și supraveghere, acestora le revine obligația de a anunța persoanele supravegheate sau monitorizate de acest lucru. Orice încercare de încalcare a legilor Romaniei adusă la cunostință firmei S.C. WEBZONE TELECOM  SRL va fi raportată de urgență organelor competente.

 

4. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. WEBZONE TELECOM  SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Informațiile colectate de către S.C. WEBZONE TELECOM  SRL având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.

Informațiile colectate de către S.C. WEBZONE TELECOM  SRL având ca scop reclamă-marketing-publicitate (newslatter) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.

S.C. WEBZONE TELECOM  SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către SC WEBZONE TELECOM SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, str. Frunte Lata nr. 4, Bucuresti sau prin e-mail la office@xtrems.ro.

SC WEBZONE TELECOM SRL si www.Xtrems.ro  nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.Xtrems.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a site-ului. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

SC WEBZONE TELECOM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 

5. GARANȚIE SI COMFORMITATE

Garanția legala/ comerciala conf L449/2003 modif. OG 9/2016 a produselor achiziționate este de 12, 24, 36 sau chiar 120 de luni, în funcție de produsul achiziționat. Toate produsele achiziționate de pe site-ul nostru vor fi însoțite de certificat de garanție. In cazul in care nu ati primit certificatul de garantie in colet, va rugam sa il solicitati in termen de 48 de ore. Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre. Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție. În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru sunt noi și se livrează împreună cu certificat de garanție, certificat de calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică. SC WEBZONE TELECOM SRL garanteaza autenticitatea si originalitatea produselor comercializate in magazinul www.Xtrems.ro si nu incurajeaza comercializarea produselor contrafacute.
 

6. PREȚURI, TAXE, PLATI

Raspunderea pentru continutul SITE-ului.  Xtrems.ro  nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Preturile produselor de pe acest SITE sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe SITE sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului reprezentantul S.C Webzone Telecom SRL. va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

Prețul final plătit de către client la ridicarea coletului este format din prețul produsulelor comandate + cheltuielile de livrare și de transport ( rubrica cu pretul transportului de 25 ron este cu titlu informativ, acesta poate varia in functie de destinatie si va fi achitat direct catre serviciul de curierat).
Plata se poate face ramburs(la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.

 

7. SUPORT TEHNIC ȘI CONSULTANȚĂ PROFESIONALĂ

Având o experiență de peste 6 ani de zile, magazinul www.Xtrems.ro oferă clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în limita resurselor disponibile. Suportul tehnic se oferă prin telefon sau prin email de către consultanții noștri de vânzări sau după caz, de către departamentul tehnic. Suportul tehnic oferit de societatea noastră constă în ajutarea și sprijinirea clienților să identifice d.p.d.v tehnic produsele solicitate, să verifice compatibilitatea produselor cu alte produse, să găsească soluții tehnice în funcție de cerințele și nevoile clienților, să configureze sisteme complexe de securitate în vederea achiziției.

Pentru că este aproape imposibil prin telefon sau prin email, NU SE OFERĂ SUPORT TEHNIC pentru instalarea, configurarea și programarea sistemelor de securitate (antiefractie, supraveghere video, antiincendiu, control acces, interfonie și videointerfonie, etc.). Pentru astfel de servicii vă recomandăm să apelați la firme specializate și avizate de către Poliția Română să desfășoare activități de instalare sisteme de securitate.

 

8. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele achiziționate de pe site-ul Xtrems.ro vor fi livrate doar pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciului de curierat rapid sau al Poștei Române.
Termenul de livrare este de 48 ore, dacă nu se specifică altfel, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În cazul în care produsele comandate vă vor fi livrate în mai multe transe, dvs. veți achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai află pe stoc, veți fi înștiințat. Produsele se livrează în limita stocului disponibil. În cazul produselor care nu se află pe stoc sau în cazul comenzilor mari, termenul de livrare poate crește până la 3 săptămâni. Plata se poate face ramburs (la ridicarea coletului) direct către firma de curierat, sau se poate face în avans, prin ordin de plată în baza unei facturi proforme.
Cheltuielile de livrare și transport sunt suportate de către Client pana in limita a 500 de ron. Peste aceasta limita orice taxa de transport este asigurata de compania noastra.

9. RETURNAREA PRODUSELOR/ RENUNTAREA LA CUMPARARE

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. 

Conform OG nr. 
O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanţa, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“. Returnarea produsului trebuie efectuata in termen de 14 zile de la notificarea renuntarii la cumparare.

Produsul returnat trebuie sa fie un produs nefolosit. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Nu se acceptă pentru returnare produse care au fost achiziționate pe comanda speciala sau care la momentul respectiv nu faceau parte din oferta companiei!

Nu se acceptă pentru returnare produse care au fost achiziționate pe comanda speciala cu avans încasat!

In cazul produselor pe baza de comanda, cu avans incasat, avansul nu se returneaza daca clientul renunta la comanda.

Nu se acceptă pentru returnare produse din categoria Spionaj si Anti-Spionaj! 

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
- in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
- starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor.

Returnarea banilor aferenți comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar. Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu RAMBURS.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul are posibilitatea sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Costurile privind returnarea produselor prin curierul Fan Curier se calculeaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului, precum si in functie de localitatea de expeditie. Pentru detalii suplimentare accesati www.fancourier.ro

 

10. TENTATIVĂ DE FRAUDĂ

Orice tentativa de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.Xtrems.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

 

11. LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. Pentru conciliere interna gratuita, sunati la numarul 0741 249 181, oricand in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre 10:00 si 18:00. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Bucuresti. 


Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comanda online, telefonic, email, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

 12. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE DATE GDPR

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. WEBZONE TELECOM SRL  are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Informațiile colectate de către S.C. WEBZONE TELECOM SRL având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.

Informațiile colectate de către S.C. WEBZONE TELECOM SRL având ca scop reclamă-marketing-publicitate (newslatter) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.

S.C. WEBZONE TELECOM SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către S.C. WEBZONE TELECOM SRL

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, Calea Ferentari nr. 155,Sector 5, Bucuresti, sau prin e-mail la adresa office@xtrems.ro.

S.C. WEBZONE TELECOM SRL si www.xtrems.ro si nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.xtrems.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.xtrems.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. WEBZONE TELECOM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

 12. REGULAMENT PUNCTE DE FIDELITATE

Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe Xtrems.ro. Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata in site-ul nostru si incep sa se acumuleze pentru comenzile realizate incepand cu data de 1 Februarie 2019. 

Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA.

Pot participa la acest program clientii care au cont in site-ul nostru si o adresa de mail valida.

Valoarea punctelor

100 de puncte valoreaza 1 Leu. Acumuland puncte poti sa primesti GRATUIT produse de pe site-ul nostru. Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

Folosirea punctelor de fidelitate

In pagina de produs este afisat numarul de puncte care se acorda la achizitionare, numarul de puncte de fidelitate variind in functie de valoarea produsului. Punctele se pot transforma in vouchere din sectiunea Contul meu de recompense. In cosul de cumparaturi exista o zona special creata pentru folosirea acestor vouchere.

Poti vedea in orice moment numarul de puncte de fidelitate acumulate in sectiunea Contul meu .

Reguli generale de folosire a punctelor

Punctele de fidelitate se acorda automat in contul de client, in urma achizitionarii produselor marcate corespunzator si se pot folosi intr-o viitoare comanda intr-un interval de 365 de zile de la data acumularii. Dupa aceasta data, punctele de fidelitate expira si nu mai pot fi folosite.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

IMPORTANT! Pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate nu se acorda puncte de fidelitate suplimentare.

Xtrems.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, cat si perioada de desfasurare a programului, cu o avertizare prealabila.

Prin participarea la aceast Program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament si ale magazinului online Xtrems.ro.

In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza.

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare