×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Top vanzari

Newsletter

Regulament puncte de fidelitate - Xtrems.ro

Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile efectuate pe Xtrems.ro. Punctele de fidelitate se acorda de la prima comanda efectuata in site-ul nostru si incep sa se acumuleze pentru comenzile realizate incepand cu data de 1 Februarie 2019. 

Valoarea punctelor si comenzilor contine TVA.

Pot participa la acest program clientii care au cont in site-ul nostru si o adresa de mail valida.

Valoarea punctelor

100 de puncte valoreaza 1 Leu. Acumuland puncte poti sa primesti GRATUIT produse de pe site-ul nostru. Cu cat mai multe puncte, cu atat reducerile pentru diverse produse vor fi mai mari.

Folosirea punctelor de fidelitate

In pagina de produs este afisat numarul de puncte care se acorda la achizitionare, numarul de puncte de fidelitate variind in functie de valoarea produsului. Punctele se pot transforma in vouchere din sectiunea Contul meu de recompenseIn cosul de cumparaturi exista o zona special creata pentru folosirea acestor vouchere.

Poti vedea in orice moment numarul de puncte de fidelitate acumulate in sectiunea Contul meu .

Reguli generale de folosire a punctelor

Punctele de fidelitate se acorda automat in contul de client, in urma achizitionarii produselor marcate corespunzator si se pot folosi intr-o viitoare comanda intr-un interval de 365 de zile de la data acumularii. Dupa aceasta data, punctele de fidelitate expira si nu mai pot fi folosite.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita taxe de livrare.
Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

IMPORTANT! Pentru comenzile in care s-au folosit puncte de fidelitate nu se acorda puncte de fidelitate suplimentare.

Xtrems.ro isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, cat si perioada de desfasurare a programului, cu o avertizare prealabila.

Prin participarea la aceast Program, clientii confirma ca au luat la cunostinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament si ale magazinului online Xtrems.ro.

In caz de retur, punctele acumulate pentru produsul returnat se anuleaza.


Meniu