Casca Ski & Snowboard Ruroc Rg1-Dx Prime 2021/2022

Producator:
Oferta speciala limitata
1.200,00 lei 1.500,00 lei
Marime
Referinta:
RG1DXPrime-S
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Nu tot trebuie sa fie alb si negru. Va prezentam RG1-DX Prime, un strat de baza intr-o nuanta contemporana de gri care este finisat cu un invelis lucios pentru a crea o silueta stilata si subtila care arata incredibil pe partie. Libertatea pe care skiul si snowboardingul ni le ofera este o experienta unica ce este aproape imposibil de egalat. Inchide-ti casca, uita-te la ce este in fata ta si uita de orice altceva. Aceia care nu striga in gura mare sunt adesea si cei care fac cele mai importante afirmatii. Poti sa te afirmi si tu alaturi de casca ta RG1-DX Prime.

- carcasa rezistena și usoara din ABS

- captuseala Rheon® ce are proprietatea de a absorbi impactul

- certificare de siguranta conform standardelor ASTM F 2040 / EN1077A

- curea cu prindere magnetica Fidlock® in zona barbiei

- dispozitiv Recco® integrat in casca ce faciliteaza salvarea in cazul unei avalanse

- protectie integrala a fetei (full-face)

- cozoroc aerodinamic detasabil

- ochelari ale caror lentile au prindere magnetica perfect integrati in casca

- masca detasabila in zona maxilarului. Incasabila. Rezistenta la impact testata la temperaturi de -20°C

- lentile cu prindere magentica ce sunt foarte usor de schimbat

- lentile tratate anti-aburire

- camp vizual generos

- sistem de ventilare RAID®

- lentile cu prindere magnetica sigilate pentru a nu permite patrunderea apei in interior

- compatibile cu sistemul audio ShockPods™ care se conecteaza prin bluetooth

Toti ochelarii Magloc se livrează cu o lentilă fumurie. Poti alege din 16 culori diferite de lentile pentru a-ti personaliza ochelarii.

4 MODURI. 1 CASCA.

CU CASTI EXTREME, VINE SI O VERSATILITATE EXTREMA

Un cuvant descrie  RG1-DX - Versatilitate. Casca este capabila de a face schimbul intre 4 configuratii diferite - mergi cu full face sau ceva intre! Certificata in totalitate pentru sporturile de iarna, biciclete si skate. Fie ca ai nevoie de sistemul full face pentru o zi cu zapada sau doar casca si masca pentru o zi insorita pe o bicicleta electrica!

4 Moduri, 1 Casca

Captuseala interioara cu gel RHEON

Aceste liniere interioare au fost proiectate astfel incat in cazul unui impact, modul in care preiau, absorb si redistribuie forta acestuia, minimizeaza cu pana la 30% riscul unei comotii cerebrale. 

Reologia este ramura fizicii in cauza cu fluxul de materie si cum acea materie reactioneaza atunci cand ii este aplicata o forta. Dezvoltat de catre oamenii de stiinta de la Colegiul Imperial al Londrei, noul nostru liner Rheon este compus dintr-un fluid non-Newtonian care se intareste la impact, reducand riscul unei comotii cerebrale cu pana la 30%. Noul liner Rheon vine standard pe toate castile RG1-DX

Rheon Liner

RECCO - sistem de salvare in caz de avalansa

Toate castile Ruroc RG1-DX sunt dotate cu un cip de detectie RECCO ce poate face o diferenta enorma in cazul unui eveniment atat de nefericit precum a fi prins intr-o avalansa, caz in care fiecare secunda conteaza si poate face diferenta dintre viata si moarte.

Stasticile arata ca 93% din victimele avalanselor supravietuiesc in cazul in care sunt descoperite in primele 15 minute. Dupa acest interval, sansele de supravietuire scad dramatic. Am facut misiunea noastra de a echipa fiecare casca Ruroc RG1-DX cu un reflector de detectare RECCO, care te ajuta sa fii localizat in cazul in care cea mai urata situatie apare. Recco si Ruroc. Parteneriatul Suprem

RECCO Cip

Lentile NASTEK

Toate castile Ruroc vin cu lentile magnetice si revolutionare Nastek cu tehnologie de la NASA. Aceste lentile filtreaza pana la 98.9% din lumina albastra, ceea ce inseamna un contrast super puternic si o claritate foarte buna a zapezii.

Lentile Nastek

Ochelari Ruroc Magnetici

Toti ochelarii Ruroc RG1-DX au o rama magnetica si ventilata. Lentilele se schimba extrem de usor in cateva secunde si nu ai probleme cu aburirea. 

Ruroc Magloc Googles

Montura GoPro

Fiecare casca Ruroc RG1-DX are integrata sub viziera sa o montura pentru camera ta sport, astfel incat sa poti filma, poza si retrai toate momentele tale petrecute pe munte sau pe oriunde ajungi cu casca ta Ruroc. 

Montura GoPro

Noua generatie de inchidere

Catarama cu brat magnetic Fidlock, este cel mai rapid si mai usor sistem de inchidere pentru bărbie, din lume. Chiar si cu manusi.

Magnetic Fidlock

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
RG1DXPrime-S

Foaie de calcul

Marime
M/L (57cm-60cm)
S (54cm-56cm)
XL/XXL (61cm-64cm)
Model casca
RG1-DX
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare