Casca Leatt Helmet Gpx 5.5 V20.1 Aqua Ece

Producator:
1.899,00 lei
Marime
Referinta:
102000101-L
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Protecție super-ușoară a carbonului off-road și creierului

Căștile noastre sunt dotate cu tehnologia turbină cu 360 defin care definește categoria și sunt certificate ECE și DOT. Întreaga cochilie exterioară este de asemenea redusă în volum, ceea ce duce la o scădere semnificativă a accelerației de rotație către cap și creier la impact, și dovedind că o coajă mai mică este o coajă mai sigură.

În lumea noastră, accidentele sunt o realitate. Tot ce puteți face este să vă oferiți cea mai bună șansă posibilă de a menține trauma la minimum. Soluția este să mergi și să obții cea mai bună cască pe care o poți găsi care disipează energia de impact de rotație, directă și deflectivă, ceea ce duce la reducerea radicală a leziunilor din cap și creier.

Căștile noastre sunt dotate cu tehnologia turbină cu 360 defin care definește categoria și sunt certificate ECE sau DOT. Casca este căptușită cu turbine, care sunt discuri de 360 ​​constructed, realizate dintr-o formă și un material care absorb energia. Această tehnologie are două avantaje cheie, și anume reducerea accelerației de rotație la nivelul capului și creierului, precum și absorbția energiei la impact la nivel de concurență.

Întreaga cochilie exterioară este de asemenea redusă în volum, ceea ce duce la o scădere semnificativă a accelerației de rotație către cap și creier la impact, și dovedind că o coajă mai mică este o coajă mai sigură.

Indiferent de viteză, căștile Leatt facilitează ventilația completă.

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
102000101-L

Foaie de calcul

Culoare
Negru
Marime
L
M
XL
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare