×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Camera auto Neoline Wide S31

Produs nou

Camera auto Neoline Wide S31, Filtru CPL, Full HD, Detectie la miscare

Mai multe detalii

Oferta speciala limitata

389,00 lei

500,00 lei

- +

Brand : Neoline

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Neoline Wide S31 este doar un pic mai mare decat o cutie de potrivire, deci nu va atrage atentia nedorita atunci cand masina dvs. este parcata, de exemplu.
Puternicul procesor Novatek si senzorul Sony garanteaza o calitate video de inalta calitate si o claritate vizuala maxima. Aceste caracteristici tehnice permit ca Neoline Wide S31 sa realizeze video Full HD cu rezolutia de 1920*1080 la 30 fps, oferind o imagine cu detalii maxime si calitate pefecta.


Neoline Wide S31 are un filtru CPL Anti-Glare situat deasupra obiectivului camerei. Reduce numarul de stralucire a soarelui si reflectiile interioare ale masinii de la parbriz intr-un videoclip. In plus, filtru CPL imbunatateste semnificativ contrastul imaginii.


Specificatii

  • rezolutie Full HD 1920* 1080 (30 fps)
  • unghi de vizualizare 140 grade
  • filtru CPL aiglare
  • senzor G
  • detectie la miscare
  • inregistrare cu bucla: 1/2/3 min
  • inregistrare neintrerupta
  • MicroSD 8-64 GB ( clasa 10)

Scrie un comentariu

Camera auto Neoline Wide S31

Camera auto Neoline Wide S31, Filtru CPL, Full HD, Detectie la miscare

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu