×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

- 141,00 lei

Camera Auto Neoline Wide S39

Produs nou

Camera Auto Neoline Wide S39, Night Vision, WDR 160 grade unghi, Display 3" 

Mai multe detalii

Oferta speciala limitata

459,00 lei

600,00 lei

- +

Brand : Neoline

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Neoline WIDE  S39 - Filtru activ de culoare Night Vision este tehnologia unica care asigura claritatea vizuala maxima si in conditii de iluminare slaba.


O camera foto standard nu poate furniza o imagine detaliata de inalta calitate in conditii de iluminare proasta sau in intuneric complet. Neoline WIDE S39 are un sistem unic de lentile pentru camera, care comuta automat filtru IR in modul transparent in conditii de iluminare dificila. Aceasta functie garanteaza o imagine alb-negru foarte detaliata.


Cu o gama larga de caracteristici dinamice (WDR) ofera o imagine bine echilibrata in ceea ce priveste o gama larga de conditii de iluminare. Acest lucru ste deosebit de important in timpul intrarii/ iesirii dintr-un tunel sau in cazul luminii directe a luminii solare. Datorita functiei WDR, completata cu matrice Full HD, Neoline Wide S39 realizeaza videoclipuri de inalta calitate chiar si in cele mai dificile conditii.

Specificatii

  • Rezolutie Full HD 1920*1080 (30fps)
  • Unghiul de vizualizare: camera fata 160 grade
  • Inregistrare neintrerupta
  • Detectie la miscare
  • Inregistrare cu bucla
  • Senzor G
  • Slot card MicroSD ( 8-64 GB)

Scrie un comentariu

Camera Auto Neoline Wide S39

Camera Auto Neoline Wide S39, Night Vision, WDR 160 grade unghi, Display 3" 

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Ultimele produse vizualizate

Meniu