×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Set Incarcarcator Tip Cutie 3 slot-uri si 2 baterii Compatibil Gopro 5 6 7 Black

XTR199

Produs nou

Incarcator si baterii Gopro 5 6 7 Black

Mai multe detalii

Oferta speciala limitata

159,00 lei

179,00 lei

- +

Brand : Telesin

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

   Incarcator 3 canale de tip cutie si 2 baterii compatibile cu camerele video sport Gopro 5 6 si 7 Black. Dotat cu leduri pentru indicarea nivelului de incarcare (rosu si verde), poate alimenta cele 3 baterii simultan. Este foarte practic si poate fi alimentat si la un powerbank in rucsac, neexistand riscul ca bateriile sa se deconecteze, Cutia charger-ului se inchide cu click. 

    Pachetul contine:

1 x incarcator 3 slot-uri

2 x batrerii 1220 mAh compatibile Gopro 5 6 si 7 Black

Scrie un comentariu

Set Incarcarcator Tip Cutie 3 slot-uri si 2 baterii Compatibil Gopro 5 6 7 Black

Incarcator si baterii Gopro 5 6 7 Black

Scrie un comentariu

 
Comentarii(1)
2019-01-16

Recomand

Calitatea bateriilor este foarte buna. Timpii de inregistrare sunt acceasi ca in cazul bateriilor originale. Incarcatorul este ok, deoarece nu exista riscul ca bateriile sa se deconecteze in diferite conditii. Poate fi alimentat in rucsac de la un power bank, iar bateriilor stau fixe.

  • A fost acest comentariu util pentru tine?
  • (1) (0)

Scrie un comentariu

25 alte produse in aceeasi categorie: