×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Asigurare DJI Care Refresh - Mavic Pro

WBZ544

Produs nou

Asigurare DJI Care Refresh - Mavic Pro

Mai multe detalii

540,00 lei

- +

Brand : Xtrems

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

DJI Care Refresh pentru drona Mavic Pro este o garanție eficientă și cuprinzătoare, oferindu-vă siguranta de fiecare dată când zburați.

Dacă cumpărați DJI Care Refresh separat pentru un produs DJI achiziționat anterior, DJI Care Refresh va fi activat automat în 24 de ore. Acordul dvs. de servicii vă va fi trimis prin e-mail.

Dacă achiziționați DJI Care Refresh cu un produs nou, DJI Care Refresh va fi valabil în mod automat la două zile după expedierea produsului.

 
Specificatii
Model dronaMavic Pro / Platinum

Scrie un comentariu

Asigurare DJI Care Refresh - Mavic Pro

Asigurare DJI Care Refresh - Mavic Pro

Scrie un comentariu

15 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Ultimele produse vizualizate

Meniu