Monitor Crystalsky - 7.85" (Luminozitate Ridicata)

Producator:

DJI - Monitor CrystalSky - 7.85" (Luminozitate ridicata)

Citeste mai multShow less
3.059,00 lei
Stoc epuizat
Referinta:
WBZ344
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Ultraluminos

O luminozitate maximă de 2000 cd / m² înseamnă că monitorul CrystalSky este de peste patru ori mai luminos decât dispozitivele mobile tipice. Detaliile pe ecran fiind foarte clare, iar culorile sunt vibrante, oferind calitatea necesară pentru reglarea fină a imaginii. Un mod dedicat de îmbunătățire a luminozității solare este special conceput pentru prelucrarea imaginii în timp real si pentru a asigura o vizionare mai confortabilă în condiții de lumină puternică.

5,5" / 7,85" 1000 cd / m²; 7,85" Luminozitate Ultra 2000 cd / m²


Rezoluție: 2048x1536 (7,85") / 1920x1080 (5,5")

 

EDITARE VIDEO MAI MULTE

Monitorul CrystalSky utilizează decodificarea video optimizată pentru a decoda filmarile în timp real. Datorită limitărilor în ceea ce privește accesul la software pe smartphone-uri și tablete, decodarea video în alte dispozitive inteligente este mai puțin decât ideală. Atunci când se utilizează pentru vizualizarea fotografiilor sau videoclipurilor transmise de aparatul foto, pot apărea probleme, inclusiv jitterul video, latența îndelungată și multe altele. Decodorul optimizat al monitorului CrystalSkyoferă imagini video în timp real, cu o latență minimă.

 

SISTEM PERSONALIZAT și DJI GO / DJI GO 4

Un sistem nou proiectat elimină aplicațiile și serviciile Android inutile și este rezistent la viruși și la software-uri nedorite. Acest lucru asigură că monitorul CrystalSky oferă performanțe optime în orice moment. Aplicația DJI GO / DJI GO 4 încorporată oferă acces complet la toate funcțiile DJI GO / DJI GO 4, inclusiv reglarea parametrilor aeronavelor, controlul camerei, gestionarea imaginilor și redarea. Utilizând hărți offline, hărțile pot fi păstrate disponibile, chiar dacă nu mai aveți acces la Wi-Fi.

 

ALIMENTARE ELECTRICĂ

O baterie externă secundară de 2 celule de 4920 mAh oferă monitorului CrystalSky un timp de operare mai lung decât dispozitivele mobile comparabile. Susține încărcarea rapidă și controlează rata de descărcare chiar și la temperaturi scăzute. Folosit cu ecranele de 7,85" și 5,5", poate atinge un timp maxim de funcționare de 4-5 ore și, respectiv, de 5-6 ore.

 

SLOTURI SD CARD

Echipat cu sloturi duale Micro SD, memoria monitorului CrystalSky poate fi extinsă sau înregistrările înregistrate pe un card Micro SD pot fi redate direct pe monitor. Poate fi folosit și pentru copii de rezervă. Folosind editoarele construite în DJI GO / DJI GO 4, editările de înaltă calitate pot fi făcute rapid și instantaneu în comunicațiile sociale.

Monitorul CrystalSky suportă decodarea video H.264 și H.265, permițându-i să redea aceste fișiere la 30 fps și respectiv 60 fps. Aceste videoclipuri pot fi de asemenea transmise prin portul HDMI.

 

PORTURI ȘI REȚEA

Portul HDMI al monitorului CrystalSky permite transmiterea de până la 4K video la ochelarii FPV și alte dispozitive de afișare. Built-in Wi-Fi cu bandă duală înseamnă că se poate conecta la rețelele Wi-Fi și hotspoturile Wi-Fi de pe dispozitivele mobile și este, de asemenea, compatibil cu conectorii 4G și memoria USB prin portul USB-A.

Atunci când este conectat la internet, monitorul CrystalSky obține acces facil la actualizările de sistem, cum ar fi vizionarea în timp real, partajarea fotografiilor sau videoclipurilor, sincronizarea datelor și multe altele. Dimensiunile fișierelor sunt optimizate cât mai mult posibil pentru a minimiza solicitările de date mobile.

Porturile încorporate Micro USB și USB-C fac convenabila conectarea monitorului CrystalSky cu o telecomandă sau alte dispozitive.

 

TEMPERATURA EXTREMĂ OPTIMIZATĂ

Cele mai multe dispozitive inteligente sunt proiectate să funcționeze în intervale de temperatură comune. Bateria externă a monitorului CrystalSky a fost proiectată pentru temperaturi mai extreme. Este capabil să funcționeze la o temperatură mai mică de -20 ° C și, cu sistemul său intern de răcire, funcționează normal la temperaturi de până la 40 ° C.

 

SISTEMUL AERIAL DE DJI COMPATIBILITATE

Monitorul CrystalSky se poate conecta rapid la seria Inspire, seria Phantom 4, seria Phantom 3 (Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced), seria Matrice și seria Osmo (cu excepția Osmo Mobile) prin Wi-Fi sau printr-o telecomandă USB Port, în funcție de produsul dvs. specific. * De asemenea, CrystalSky se atașează cu ușurință la telecomanda Cendence fără un suport suplimentar de montare.

 

PACHETUL CONTINE:

7.85" Luminozitate ridicata x 1
Monitor CrystalSky x 1
Baterie inteligenta x 1
Incarcator baterie inteligenta x 1

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
WBZ344

Foaie de calcul

Model drona
Dji Phantom 3
Dji Phantom 4
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare