×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Telecomanda DJI Spark - Radiocomanda

XTR170

Produs nou

Telecomanda DJI Spark - Radiocomanda

Mai multe detalii

807,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Dji

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Dispozitivul de control al radiocomenzii Spark are un nou sistem de transmisie a semnalelor Wi-Fi, capabil sa controleze aeronava si camera gimbal de la distanta de transmisie de maxim 2 km.

Radiocomanda se poate conecta fara fir la un dispozitiv mobil si poate afisa o intrare video live prin aplicatia DJI GO 4. Clemele sale pliabile va permit sa atasati dispozitivul mobil in siguranta. Durata maxima de viata a bateriei de la radiocomanda este de aproximativ 2.5 ore.

Radiocomanda Spark este compatibila doar cu aeronavele DJI Spark.

 
Specificatii
Model dronaSpark

Scrie un comentariu

Telecomanda DJI Spark - Radiocomanda

Telecomanda DJI Spark - Radiocomanda

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie: