×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Pachet 6 filtre 4K - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

WBZ284

Produs nou

Pachet 6 filtre 4K - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Mai multe detalii

420,00 lei

- +

Brand : Freewell

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Filtrul ND8 - filtrul ND8 de la Freewell pentru DJI Spark vă permite să reduceți lumina cu 3 f-stopuri. Acest lucru face cel mai bine pentru fotografiere în condiții normale de lumină însorită.


Filtrul ND16 - filtrul ND16 de la Freewell este util pentru tăierea luminii cu 4 f-stopuri. Acest lucru face mai ușoară fotografierea în condiții de iluminare relativ insorite.


Filtrul ND32 - filtrul ND32 de la Freewell este ideal pentru condiții foarte luminoase și însorite. Filtrul taie lumina care cad pe senzor cu 5 f-opriri, ceea ce este extrem de util pentru a elimina efectul "Jello" văzut din cauza obturatorului rulant al camerei și dă o mișcare naturală neclarității materialului.


Filtrul Freewell Polarizat (PL) - Filtrul cu lentile avansate PL (polarizat) de la Freewell este util pentru îndepărtarea reflexiilor inutile adesea observate de pe suprafețele reflexive naturale, inclusiv corpurile de apă sau geamurile din sticlă.


Filtrul ND8 / PL - Filtrul ND8 / PL este un filtru hibrid destinat tăierii eficiente a luminii de către 3 f-stopuri, precum și realizarea de imagini cu imagini foarte clare. Acest filtru este realizat, în mod normal, în condiții normale de iluminare însorită.

Filtrul ND16 / PL - ND16 / PL de la Freewell este conceput pentru a reduce eficient lumina care cade pe senzor cu 4 f-stop-uri. Acest lucru este ideal pentru a fi utilizat în condiții de lumină slabă, luminoase pentru a obține imagini de ultimă generație, fără a împacheta filtre suplimentare pe obiectivul camerei.

 
Specificatii
Model dronaSpark

Scrie un comentariu

Pachet 6 filtre 4K - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Pachet 6 filtre 4K - Toata ziua (Freewell) pentru DJI Spark

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu