×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Rucsac pentru DJI Phantom 3, M3

WBZ274

Produs nou

Rucsac pentru DJI Phantom 3, M3

Mai multe detalii

549,00 lei

- +

Brand : Dji

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Acest rucsac este special conceput pentru transportul dronelor şi al accesoriilor DJI Phantom 3. Este confecţionată dintr-un material ultrarezistent la abraziune, impermeabil, rezistent la intemperii, temperaturi scăzute sau raze ultraviolete.

În interior, rucsacul dispune de o spumă tăiată special pentru dronele Phantom 3. Fiecare componentă a dronei având un compartiment dedicat, oferind astfel o protecţie excelentă împotriva şocurilor. 

Conţine locaşuri speciale pentru dronă, telecomandă, display, baterii şi elice, astfel că toate componentele trusei stau fixe în timpul transportului, indiferent de poziţia rucsacului.

Compartimentul dronei permite depozitarea acesteia cu elicele montate.

Dimensiuni exterioare: 57 cm 38 cm 21 cm
Locaşuri: dronă, telecomandă, display, baterii şi elice,

Copertină impermeabilă.

Compatibil:

DJI Phamtom 3 Professional şi Advanced.

 
Specificatii
Model dronaPhantom 3

Scrie un comentariu

Rucsac pentru DJI Phantom 3, M3

Rucsac pentru DJI Phantom 3, M3

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu