Ochelari Dji Goggles Racing Edition

Producator:
2.845,00 lei
Referinta:
Favorit1
Wishlist
You may also like
Descriere

DJI Goggles tocmai au primit un design mai placut si sunt mult mai puternici, astfel incat sa puteti experimenta cursele FPV cu stil si fara restrictii. DJI Goggles Racing Edition (RE) prezinta un vizor negru mat de metal si banda de sustinere reproiectata, impreuni cu o captuseala acoperita cu o piele rosie de inalta calitate. Destinat pentru curse, DJI Goggles RE sunt compatibile cu un modul de transmisie video OcuSync si un modul de camera de inalta performanta, care lucreaza impreuna pentru a transmite semnal video digital, pana la 7 km distanta, cu o latenta de pana la 50 ms in plus fata de semnalul analogic. Zburati lin cu o imagine clara si experimentati cursele cu drone ca niciodata.

Modulul de transmisie

OcuSync Video

DJI Goggles transmite video FPV cu viteza maxima, stabilitate si claritate. Modulul de transmisie video OcuSync ofera transmisie video digitala de 2.4 si 5.8 Ghz o distanta de control maxim de pana la 7 km. Echipat cu o serie de caracteristici puternice, cum ar fi transmisia HD de 1280 x 960 , transmisie automata cu spectru de propagare in frecventa (FHSS), sunt compatibili cu o varietate de aeronave multi-rotor si cu aripa fixa. Echipati cu tehnologie avansata si caracteristici precum, module externe care se potrivesc cu o varietate de setari, DJI Goggles RE ofera o experienta de curse care este de neegalat.

Modulul camerei

Camera DJI OcuSync compatibila cu DJI Goggles RE utilizeaza un senzor de imagine de 1/3 ", care ofera o rezolutie mult mai mare video decat majoritatea ochelarilor FPV analogici de pe piata. De asemenea, utilizeaza un declansator global, reducand in mod semnificativ efectul obturator datorat vibratiilor de inalta frecventa. Unghiul de vizualizare de 148 ° FOV ofera o viziune larga si totusi naturala a camerei. Cu o astfel de camera avansata, utilizatorii pot controla cu exactitate zborul si chiar pot inregistra un zbor intreg pentru analiza sau partajare.

Compatibil cu modelele Mavic Pro, Spark, Phantom 4 și Inspire 2, DJI Goggles RE mostenesc toate caracteristicile minunate ale DJI Goggles, inclusiv controlul zborurilor, doua ecrane deinalta rezolutie, Head Tracking si multe altele. In plus, o captuseala faciala optimizata si o banda de cap noua care ofera un confort sporit si blocaje mai bune a luminii.

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare