Compresor Xiaomi Mi Pump Compact

Producator:

Compresor auto Xiaomi Mi Portable Electric , 2000 mAh, microUSB, 0.5 Kg

Citeste mai multShow less
229,00 lei
Referinta:
Favorit2
Wishlist
You may also like
Descriere
  • Design compact, usor, portabil si usor de manevrat
  • Display digital, iluminare LED incorporat
  • Presurizare maxima: max. 150 PSI (Pounds per square inch); interval presiune: 0.2 – 10.3 Bar / 3 -150 PSI
  • Capacitate acumulator: 2000 mAh; timp incarcare: pana la 3 ore
  • Umfla 8 roti de bicicleta: in 3 minute/roata; umfla 5 roti de masina: in 6 minute/roata (de la presiunea 2 la 2.5 bari)
  • Interval temperatura lucru/depozitare: 0°C – 45°C / -10°- 45°C
  • Dimensiuni: 124 x 71 x 45.3 mm
  • Greutate: 0.5 kg; lungime furtun de aer: 18 cm
  • Accesorii incluse: cablu de incarcare Micro-USB, adaptor valva Presta, ac supapa, manual de utilizare

 

Pompa integrează un acumulator cu capacitate de 2000mAh, adică suficient pentru a umfla complet 5 roți de mașină 215/60 R17, 41 de mingi sau până la 8 roți de bicicletă. Conform specificațiilor tehnice, o roată de mașină o umflă în numai 6 minute, o minge într-un minut, iar o roată de bicicletă în doar 3 minute. Se încarcă prin intermediul portului MicroUSB în aproximativ 3 ore. Durează destul de mult, dar măcar nu trebuie încărcată prea des, asta dacă nu o să o folosești într-o vulcanizare.
 
 
Xiaomi Mijia MJCQB01QJ integrează un display de tip AMOLED (unde va fi afișată presiunea setată), un LED pe post de lanternă, dar și câteva butoane cu ajutorul cărora poți seta presiunea dorită. Este dotată cu senzor de presiune iar atunci când ajunge la presiunea setată de tine, aceasta se oprește automat. Poate umfla la o presiunea maximă de până la 10.3BAR.
 

Xiaomi a creat un dispozitiv, care reuseste sa iti faca viata mult mai usoara. Este vorba de compresorul electric portabil, care vine la pachet cu o serie de optiuni prestabilite.

 

Pe ecranul digital a dispozitivului vei putea sa selectezi obiectul pe care vrei sa-l umfli, de exemplu: minge, rotile de la masina sau bicicleta, etc. si vei putea observa in timp real stadiul efectuarii comenzii.

 

Compresorul portabil se va opri automat la valoarea presetata, acesta avand capacitatea de a fi presurizat pana la 150 psi, presiune care te va ajuta sa umfli orice de la mingi, pana la cauciucuri de masina.

 

In plus, poti folosi dispozitivul pentru a verifica presiunea anvelopelor tale. Datorita LED-ului incorporat, gadget-ul poate fi folosit chiar si in timpul noptii.

 

Autonomia bateriei este de 2000 mAh, suficienta pentru a umfla roti de bicicleta la o viteza de 3 minute pe roata sau 5 cauciucuri de masina de la presiunea de 2 bari la 2.5 bari cu viteza de 6 minute pe cauciuc.

 

Reincarcarea dispozitivului se face prin intermediul USB, in mai putin de 3 ore. Designul minimalist si compact, fac ca acest gadget sa devina unul portabil, fiind usor de luat oriunde si oricand.

 

Fii precaut si mereu pregatit cu noul compresor electric portabil de la Xiaomi.

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare