Controller DJI RC Pro, 5.5"

Producator:

Transmisie video 15 km

Latenta ultra-redusa 120 ms

Afisaj de 5,5" cu Multi-Touch in 10 puncte

Rezolutie 1920 x 1080, luminozitate 1000 nits

Timp maxim de functionare de 3 ore

Citeste mai multShow less
5.499,00 lei
Referinta:
CP.MA.00000406.01
Favorit0
Wishlist
You may also like
Descriere

Controller DJI RC Pro, 5.5"

Oferind performante puternice, DJI RC Pro este proiectat pentru fotografii aeriene la nivel profesional. Datorita procesorului de ultima generatie si a capacitatii de stocare sporite, DJI RC Pro functioneaza mai stabil si mai usor. Vine cu tehnologia puternica de transmisie video O3+. De asemenea, adopta aceleasi stick-uri de control ca si DJI FPV, oferind o experienta de control precisa.

Transmisie video O3+

Avand o raza de transmisie de pana la 15 km cu un sistem de antene 2T4R, DJI RC Pro permite, de asemenea, comunicarea 4G cu DJI Cellular Dongle.

Vezi mai departe

DJI RC Pro dispune de tehnologia de transmisie video O3+, capabila sa trimita o transmisiune live 1080p/60fps de la o distanta de pana la 15 km si o latenta de doar 120 ms. Un sistem de antene 2T4R high-gain imbunatateste acoperirea semnalului si mentine transmisia semnalului stabila.

Comunicare 4G

Cu DJI Cellular Dongle instalat, DJI RC Pro poate functiona prin intermediul semnalelor 4G, asigurand o comunicare stabila chiar si atunci cand drona zboara in zone urbane, in padure si in alte medii complicate. In timpul zborului, sistemul de transmisie O3+ se coordoneaza cu transmisia 4G si comuta fara probleme pentru a asigura o experienta de fotografiere fara probleme.

Ecran cu luminozitate ridicata

DJI RC Pro este integrat cu un ecran de inalta luminozitate 1080p de 5,5 inchi, a carui luminozitate medie atinge 1.000 de nits. Ecranul suporta un afisaj de lunga durata cu luminozitate ridicata si modul Outdoor, in care detaliile din umbra sunt imbunatatite automat pentru o vizualizare clara, chiar si in lumina directa a soarelui.

Performanta ridicata

DJI RC Pro este echipat cu procesorul de ultima generatie, oferind performante mai puternice si un consum mai mic de energie. DJI RC Pro aduce un sistem mai durabil, mai stabil si mai fluid, care imbunatateste pur si simplu zborul. Suporta protocolul Wi-Fi 6 si viteze de descarcare de pana la 80 MB/s.

Audio si video de exceptie

DJI RC Pro accepta clipuri video redate la 4K/120fps in codecurile H.264 si H.265. Un port mini-HDMI, un port USB Type-C multifunctional si un slot pentru carduri microSD suporta, de asemenea, incarcarea, stocarea si iesirea video.

Mai multe functii

Third Party App. Sistemul accepta instalarea de aplicatii de la terti pentru optiuni de editare si partajare mai diversificate.

Livestream. DJI RC Pro introduce o functie de livestreaming, prin care aplicatiile terte pot folosi vizualizarea camerei dronei pentru livestreaming direct, partajarea instantanee a unor videoclipuri scurte si multe altele.

Incarcare mai rapida, durata de viata mai mare. Este nevoie de doar 1,5 ore pentru a incarca complet DJI RC Pro, iar timpul de functionare este extins la 3 ore pentru mai multa placere de zbor si creatie.

Specificații:

  • Iesire video: Mini-HDMI port
  • Display LCD: Afisaj de 5,5" cu Multi-Touch in 10 puncte Rezolutie 1920 x 1080, luminozitate 1000 nits
  • Tip Accesoriu: Telecomenzi
  • Compatibilitate: DJI

Pachetul conține:

1x DJI RC Pro Controller

1x Cablu USB 3.0 Type-C

Citeste mai multShow less
Detaliile produsului
CP.MA.00000406.01

Foaie de calcul

Model drona
Dji Air 2S
Dji Mavic 3
Recenzii
Nu sunt comentarii

Lasa o recenzie

  • Rating:
Descrie acest produs folosint cuvinte scurte si simple.
Incarca imagini:
Trage imaginile aici sau da click pentru a le incarca.
You may also like
Vizualizate recent

Setari

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratis pentru a folosi wishlist-ul.

Autentificare