×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Hub de încărcare a bateriei Inspire 1

WBZ168

Produs nou

Hub de încărcare a bateriei Inspire 1 

Mai multe detalii

460,00 lei

Acest produs nu mai este in stoc

Brand : Dji

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

Mici și ușor de transportat, hubul de încărcare a bateriei Inspire 1 vă permite să încărcați până la patru baterii inteligente de zbor Inspire 1.
Când este utilizat, hubul de încărcare selectează automat bateria individuală cu cea mai mare cantitate de energie rămasă și o încarcă până când este plină înainte de a trece la următoarea baterie.
Întregul proces este monitorizat și starea fiecărei baterii este afișată cu ajutorul indicatorilor LED, ceea ce face procesul de încărcare simplu și ușor.

Scrie un comentariu

Hub de încărcare a bateriei Inspire 1

Hub de încărcare a bateriei Inspire 1 

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu