Set 4 Filtre Freewell pentru DJI Mavic PRO - ND4, ND8, ND16, CPL

XTR161

Produs nou

Pachet 4 Filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Mai multe detalii

299,00 lei

- +

Brand : Freewell

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

DJI Mavic Pro - Pachet 4 Filtre (Freewell)

Filtru ND4 (1 gram) - filtrul ND4 de la Freewell pentru DJI Mavic este proiectat să taie lumina cu 2 f-stopuri și să încetinească considerabil viteza obturatorului. Este ideal pentru utilizare în condiții de zi înnorată. Filtrele Freewell ND sunt perfecte pentru a fi utilizate în mediu noros pentru a obține videoclipuri video mai clare.


Filtru ND8 (1 gram) - Filtrul ND8 de la Freewell pentru DJI Mavic este proiectat să taie lumina cu 3 f-stopuri și este ideal pentru utilizarea în condiții de lumină înnorată. Toate filtrele Freewell ND sunt proiectate pentru a oferi o mișcare naturală neclarității videoclipului și pentru a preveni efectul nedorit "jell-o" cel mai văzut cu filtrele convenționale.


Filtru ND16 (1 gram) - Filtrul DJI Mavic ND16 de la Freewell este proiectat să taie lumina cu 4 f-stopuri și este ideal pentru utilizarea în condiții normale de lumină însorită.


CPL 


Carcasă de protecție - Proiectată pentru stocarea în condiții de siguranță a filtrelor atunci când nu este utilizată. Oferă o protecție completă echipamentului scump atunci când sunteți în mișcare.


Lentilă de curățare - Oferă o protecție suplimentară împotriva zgârieturilor, a prafului și a resturilor care dăunează adesea obiectivului și calității imaginii.

 
Specificatii
Model dronaMavic Pro / Platinum

Scrie un comentariu

Set 4 Filtre Freewell pentru DJI Mavic PRO - ND4, ND8, ND16, CPL

Pachet 4 Filtre (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu