×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Filtru CPL (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

WBZ143

Produs nou

Filtru CPL (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Mai multe detalii

139,00 lei

- +

Brand : Freewell

Cumpără cu un singur click
 
Mai multe detalii

DJI Mavic Pro - Filtru CPL (Freewell)

 

Ușor (1 gram) - Greutatea redusă a filtrului nu are nici un efect negativ asupra gimbalului.


Invelis multiplu - Acest filtru este acoperit de două fețe de mai multe ori, pentru a oferi imagini și înregistrări extrem de clare.


Anti-reflectorizant - filtrele CPL de la Freewell sunt proiectate pentru a reduce inconvenientele inutile adesea observate de pe suprafețele cu reflexie naturală atunci când fotografiați în aer liber. Acest filtru ajută la scăderea strălucirii nedorite de la suprafețele reflectorizante exterioare, inclusiv corpurile de apă, ferestrele de sticlă sau soarele.


Imagini îmbunătățite - Filtrul CPL de la Freewell oferă, de asemenea, cea mai bună îmbunătățire a culorilor și îmbunătățirea contrastului prin reducerea efectului de strălucire datorită apei prea strălucitoare sau a cerului pentru imagini clare și perfecte.


Ușor de instalat - filtrul CPL de la Freewell pentru DJi Mavic și DJI Mavic Pro poate fi fixat printr-un simplu mecanism SNAP-ON deasupra obiectivului camerei.

 
Specificatii
Model dronaMavic Pro / Platinum

Scrie un comentariu

Filtru CPL (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Filtru CPL (Freewell) pentru DJI Mavic PRO

Scrie un comentariu

30 alte produse in aceeasi categorie:

Meniu