×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Top vanzari

Newsletter

Accesorii 

  Gama completa de accesorii pentru drona ta. Elice de rezerva, protectii, filtre, grip-uri, huse si multe altele. Totul pentru Dji Mavic Pro, Spark, Mavic Air, Phantom 4, Tello, Mavic Platinum, Inspire, Matrice.

 • Protectii
  Protectii

  Protectiile reprezinta un accesoriu esential pentru folosirea dronei in conditii optime de siguranta. 

 • Filtre
  Filtre

  Filtrele va ofera posibilitatea de a obttine o imagine perfecta, fara lumina prea puternica sau culori suprasaturate. Un accesoriu esential pentru cei ce cauta perfectiunea in materie foto-video.

 • Conectica
  Conectica

  Cablurile fac posibila comunicarea intre telefon si telecomanda dronei fara intreruperi, pentru o transmisiune calitativa a imaginii. Cablurile sunt pentru toate tipurile de telefoane - Type C, micro-USB si lightning.

 • Piste
  Piste

  Piste de aterizare compatibile cu toate dronele . Ofera protectie atat la decolare cat si la aterizare, sunt usor de transportat si utilizat. 

 • Suport Radiocomanda
  Suport Radiocomanda

  Suportul de telefon pentru radiocomanda permite schimbarea unghiului de vizionare, in conditii de siguranta. Acesta ofera o fixare precisa, permitand folosirea atat a radiocomenzii, cat si controalelor de pe ecran.

 • Elice
  Elice

  Elicele reprezinta un accesoriu absolut necesar cand vine vorba de drone. Fie ca este vorba de un pilot experimentat sau unul incepator, elicele nu trebuie sa lipseasca din trusa de zbor a dronei.

 • Antene & Amplificatoare
  Antene & Amplificatoare

  Antenele asigura o transmitere neintrerupta a semnalului, fara a avea pierderi de calitate a imaginii in timpul zborului. Acestea extind distanta la care semnalul este receptionat de catre drona.

 • Grip
  Grip

  Grip-ul (manerul) te ajuta sa transformi drona intr-o camera performanta atunci cand nu este nevoie de cadre aeriene. Acesta permite fixarea dronei pe trepied, oferind o stabilizare suplimentara fata de cea a gimbal-ului.

 • Parasolar
  Parasolar

  Parasolarul este un accesoriu necesar pentru zborul in conditii de soare puternic, deoarece informatiile afisate de telefon pot fi greu de citit sub razele directe de lumina. Acesta va asigura ca nu veti omite informatii importante datorita reflexiilor nedorite.

 • Accesorii Diverse
  Accesorii Diverse

  O multitudine de accesorii ideale pentru personalizarea dronei sau a controller-ului

pe pagina
Afisand 1 - 24 din 303 produse
Afisand 1 - 24 din 303 produse

Meniu