×

Informații legislative

Xtrems.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newslatter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a Xtrems.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Toate produsele

Filtre

Activeaza filtre:
  Producator
  Newsletter

  GoPro 

     Despre gama Gopro nu trebuie sa mai spunem nimic. Doar putem adauga nenumaratele inovatii aduse de acestia pe piata camerelor video sport. Gopro Hero 7 Black reprezinta varful de gama al productorului deja foarte cunoscut. Pentru anul 2018 Gopro a pregatit un nou model pentru piata camerelor video 360 , prin Fusion.

      Gopro Hero 7 a fost lansat in 3 versiuni: Black, Silver si White. Cel mai performant model este Hero 7 black, care vine in plus fata de predecesorul sau cu o stabilizare mult mai buna "HyperSmooth", functia de live streaming, sau vertical shoot ce permite inregistrarea in mod portret. La polul opus din punct de vedere al pretului se afla  Hero 7 White, o versiune care respecta standardele de calitate GOPRO. Deasemenea in noua gama exista si un MidRange reprezentant de Hero 7 Silver.

  pe pagina
  Afisand 1 - 20 din 40 produse
  Afisand 1 - 20 din 40 produse